Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ninja Kedi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bismillah....

hiç güleceğim yoktu...Allah iyiliğinizi versin.....Allah'ta sizi güldürsün:):)

biri demiş Bediüzzaman hzlerinin başından böyle bir olay geçti...

kardeşimizin biride düzeltim demiş...o olay Süleyman Hilmi Tunahan hzlerinin başından geçti demiş....

oysa o olay İskilip Atıf Hocanın yaşadığıdır:)Nur talebelerinden Tahiri Mevlevi ile aynı koğuşta kalmaktadır...Tahiri Mevlevi rüyasında Bediüzzaman hzlerini görür...Üstad ona 41 yasin oku inşaallah kurtulacaksın der....rüyasını aynı koğuşta kaldıgı İskilipli Atıf hocaya anlatır...Atıf Hoca Tahiri Mevleviye döner.
-Bende rüyamda Rasulullahı gördüm...Atıf bize kavuşmak varken oturmuş savunmamı yazıyorsun ..dedi...
der ve yazdıgı savunmayı yırtar atar...ve idam edilerek şehid edilir....

Süleyman Hilmi Tunahan hzleride idam edilmemiştir....

Allah iyiliğinizi versin...çok hoş bir vakaydı...Allahta yüzünüzden tebessümü eksik etmesin:)

vesselam

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ya ben İskilipli Atıf Hoca diiicektim :D

İşte konyalının hatasını herhalde samimi olarak düzeltmedim, hatasını bulunca nefsim şımardı, Rabbimde aynı duruma bizi düşürdü... Şefkat tokatı olsa gerek...

Allah razı olsun Ninja...

NOT:Aslında her işde bir hayır vardır, bakın kimlerin hayatından örnekler verip öğrendik :D

Ninja Kedi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bismillah....

insanın nefsini sorgulaması ayrı bir güzellik....böyle bir nükte ile tebessüm etmemize vesile oldugunuz için Allah razı olsun...

vesselam

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı YaMusaB
Ya ben İskilipli Atıf Hoca diiicektim :D

İşte konyalının hatasını herhalde samimi olarak düzeltmedim, hatasını bulunca nefsim şımardı, Rabbimde aynı duruma bizi düşürdü... Şefkat tokatı olsa gerek...

Allah razı olsun Ninja...

NOT:Aslında her işde bir hayır vardır, bakın kimlerin hayatından örnekler verip öğrendik :D
kafam futbolda degildi bunu yazmadan önce gece sürüsünden geldiydim ve bitkin düsmüsütm sende herseyi futbola baglama ama istersen baglaya bilirim
Emre Belözoglu Nur cematine 1 milyon euro veya dolar bagisinda bulundugu söyleniyor
o gizli klamasini istemis ama birileri ortaya cikarmis
Arif erdem de nurcu ve onun da Nurculaar cok yardimi var Hakan sükür fetullah gülenci ama duyduguma göre oda cematin icnde bulunuyor bak bagladim fubolla

ya ben yazdigimi DOST TV de dyumustum demek yanlis duymusuma ama eminim bediüzzaman Hazretleri diyordu Allah Allah hatta gecen aynisini bana Anned e deyidi yoksa biz ikimizde mi yanlis duyduk
arastirmam lazim
bu arada yamusab süleyman hilmi tunahan su zindanda duvara delik acarak ilim ögrete kisi

sende rezil oldun :D
ama ben yinede dedigimi arastirmaliyim Allah Allah ?(

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Niye rezil olalım ki, herkes yanlış yapar... ;)

NOT:Bu arada milletin yaptığı yardımları anlatıp durma heryerde ok, sevaplarını azaltma ;)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
evet herkez yanlis yapabilir haklisin :D
ama sen benim soruya cevap vermemissin
ben dost tv de öyle duydum ?(

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
yanlış duymuş olabilirsin konyalı, bi nette araştır, doğruların bunlar olduğunu göreceksin..

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Arif erdem de nurcu ve onun da Nurculaar cok yardimi var Hakan sükür fetullah gülenci ama duyduguma göre oda cematin icnde bulunuyor bak bagladim fubolla

-CI,-CU, -CA,...neyse...kullanimini hic tasvip etmedegim bir EK...

Onlarin Hangi Cemaat ve Tarikatte bagli olmasi onemli degil...onemli olan bu yola gonul vermeleri.oyle degil mi...?

Yukarida ki isimler bunlardan bazilari,daha bilmedigimiz cok isimler vardir insa'Allah.... ;)

Üst Alt