Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Nur-Gül

(Şafak Sayıyorum)

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
bende okuyorum anladıgım kadarıyla
osmanlıcamı biraz genişletsem daha çok anlayacağıma eminim
şu an kendi türkçemle idare ediyorum..

KERİM1

nurmenzilleri.com

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
:) Allah razı olsun güzel bir paylaşım düşünmüşünüz. okuormuyum derseniz : tekkelimeyle "işim o" derim. :)

burhans

:)

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
:) maşaallah admin arkadaşlardan bi ricam olacaktı benim eski nickim tılsımı_kainat ama şifreyi unuttum

тαкνα

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Elhamdülillah Allah bizi böyle güzel bir kitap ile nurlandırıyor...

tılsımı_kainat

duygusal realist

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim evet çok güzel olur...
ben şahsen hergün okurum ve namaza başlamamda hastalar risalesi vesile oldu gerçekten bunu okuyunca elhamdülillah hastayım diyorum...
Rabbim herkese bu hakikatleri okumayı ve yaşamayı nasip etsin....

cenabıhak hisettirmis bu abimizi simdi hatırladım allah gani gani rahmet eylesin...

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm .anladığım kadarıyla sizler birer cemeat üyelerisiniz.çok güzel,iyi bir eğitim aldığınız ve hayata geçirdiğinizde çok belli.bende sizler gibi olmak isterdim gel gör ki SAİD NURSİ 'nin kitaplarını okuma imkanım yok sizler burda paylaşıyorsunuz ama ben bazenleri anlamıyorum.sanırım osmanlıca terimler yoğunlukta. Anlamakta zorluk çekiyorum
misal:
(Hiç ender hiçim fakat bu mevcudatı umumen isterim.)?ne anlatılıyor.anladıysam arap olayım(çocukken söylediğimiz bir söz:))
Allah'a Emanet olunuz.

tılsımı_kainat

duygusal realist

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
cıddı ve sureklı okumaya baglı bırsey bu...aşina olmak gerek...

f
hıender hıcım fakat bu mevcudatı umumen isterim..
kelime anlamını muhakkak biliyorsunuzdur anladıgım manasını ogrenmek ama unutmayın meyve bahçesine giren eli yetişmiyor diye meyvelerden vazgeçmesi nasıl muhalse risalei nur gibi eserleri okuyup anlamıyorumdemekde oyledir...
ya boyumuz kısa meyvelere yetişemiyoruz bunun için bi merdiven sandalye bulmak gerekirki elimiz yetiştiğince alabilelim
herkes ihtiyacı kadar istifade edebilir bu demek degildirki ihtiyacımızyoktur
yukarıda yazdıgı gibi <hiç ender hicim fakat bu mevcudatı umumen isterim> sozunu dogruluyor...
biz oturdugumuz yerden bir hiç hukmundeyiz basit bşr noktayız ama herşeyi bi anda hepsini birden istemeye çalışıyoruz buda ancak cennet vasıflarıdır
belki biraz uzun oldu hakkınızı helal edin...yanlışım varsa fakirliğime hiçliğime verin :) selametle

Üst Alt