- Aldığı Beğeniler
- 14,607
- Takım
- Galatasaray
Rızıkla imtihan olanlar, ellerindeki 5 kuruş, 10 kuruşları biriktirmesinler, İNFAK ETSINLER... Evet evet, rızık darlığı çekenler sadaka versinler azcık azcık... Sonra nefeslerini tutup beklesinler, mucizeler karşısında metin olsunlar, çığlık atmasınlar... Demedi demeyin
ben demiyorum bunu, ocaktan bir közü alıp bir türlü tutuşmamış, gönül evinizi dumana boğmuş mangalınıza koyuyorum, buyurun 
Ayşenur Vural
Peki kime verelim?
Gerçekten sevinecek olana verin derim... Daraldıkça, yoksunluk çektikçe veya gelecek endişesi duydukça, işler kötüye gittikçe ya da her gün, her cuma gibi rutinlerle bir sadaka kutusuna 5-10 kuruşları atın, birini sevindirecek kadar birikince çıkarıp tümleyin, verin. Rabbim de duyursun inşaallah öylelerinin ihtiyaçlarını, "ah şöyle bir salkım üzüm olsa da yesem" diyeni, "benim hiç böyle bir şeyim olmadı" diyenleri... hadi al bunu diyebilelim
Evine nicedir şu, bu girmeyen ama kanaat ehli fakirler var.
Ayşenur Vural

Ayşenur Vural
Peki kime verelim?
Gerçekten sevinecek olana verin derim... Daraldıkça, yoksunluk çektikçe veya gelecek endişesi duydukça, işler kötüye gittikçe ya da her gün, her cuma gibi rutinlerle bir sadaka kutusuna 5-10 kuruşları atın, birini sevindirecek kadar birikince çıkarıp tümleyin, verin. Rabbim de duyursun inşaallah öylelerinin ihtiyaçlarını, "ah şöyle bir salkım üzüm olsa da yesem" diyeni, "benim hiç böyle bir şeyim olmadı" diyenleri... hadi al bunu diyebilelim
Evine nicedir şu, bu girmeyen ama kanaat ehli fakirler var.
Ayşenur Vural