Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Selamünaleykpm arkadaslar uzun zamandir siteye giris yapmadim ve tekrar burdayim.
Bu sene kendimi forumlardan uzak tutma sözü verdim cünki Abiturun (lise)son senesi.
Abitur sinavlarini yazdim Allah c.c. izniyle simdi geriye sözlü abitur sinavlari kaldi. onlarida atlatirsam cok rahatlicam.

ya beni cok utandirdiniz uzun zamandir girmedigim halde özle üyeligimi kapatmamissiniz :gulver:
Siteye bu ara fazla girirs yapamam hala cok SIKISIGIM insallah abitur tam bitsin ozaman insallah SIK SIK girmeye calisagim

Herkeze yeniden merhaba =)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
konyali kardeşim tekrar aramıza hoş geldin sefalar getirdin..

üyeliğin hayırlı daim olsun inşallah güzel katılımlarınızı bekliyoruz..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
konyalı kardeşim aramıza tekarardan hoşgeldin...

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
hoşgeldiniz Allah yardımcınız olsun kısa zamanda inşALLAH bitirip gelirsiniz faydalı güzel paylaşımlarda buluşmak üzere

dualarda buluşalım...

Aysecan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
ve aleykumselam tekrar hosgeldiniz... ins. sinavlarinizi basariyla atlatirsiniz. Gülennur kardesimin duasina katiliyorum. Allah cc yardimciniz olsun ins. Selam ve dua ile...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Hoşgeldiniz..
Galatasaray'ı bırakmadınız mı hala:)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Aramıza yeniden hoşgeldiniz..Aynı kaderi paylaşıyoruz :) Yalnız bizim sınavın adı ÖSS oluyor :p
Başarılar..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
hosgeldin aramıza yeniden konyalı-kız sizi yeniden aramızda görmek çok güzel.

inşeallah eskisi gibi devamiyetinizi bekleriz.

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
Hoşgeldiniz..
Galatasaray'ı bırakmadınız mı hala:)
:D Galatasaryi niye birakayim yaw ben takimdan dönmem Konyasporuda birakmam dogma büyüme gsliyim ;)

Hepinizden Allah c.c. razi olsun kardeslerim inallah sinavlarim güzel gecmissitr
dualariniz icin tesekkrükler
Allah c.c. senind eyardimcins olsun Onunr kardes valla bizim sinavlar Össye benzemiyor bak sen benden yas olarak küüksün ben liseyi daha yeni bitiryorum :D ama napam almanyada lise 13te bitiyor ve insanida bitiriyor :agla:

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Galatasaray'lı sayımız çogalıyor güzell.. :D Bu gidişle Türkiye'dede 13'te bitecek gibi az önce anadolu liseleri 5 yıla çıkacak diye bir yazı okudum ama ben sonuçta yırttım :D

Üst Alt