Uzun zamandır yapmak istediğim bir olayı rabbim inşallah şimdi nasip etti daha önce bir defa tanışma mesajı yazmıştım fakat sitenin yeni döneme geçişinin hezimetine uğradı mesajım.Tekrar yazayım yazayım diyorum bir türlüde vakit bulup tanışma mesajını aktaramamıştım.Güzel sitenin güzel insanlarının güzel yorumlarını takip etmekten gercekten cok kıvanç verici bir olay.Bu sayfa ile tanışmama vesile olan degerli abime de buradan teşekkürlerimi ifade etmek isterim inşallah rabbim onu kıyamet günü sevdikleriyle beraber olan kullardan nasip eylesin.Biraz öncede söylediğim gibi aslında pek bi yabancı sayılmam takipcisiyim ve cok hoşuma gidiyor yazılan ve aktarılanlar.Yalnızca adet yerini bulsun diye bu mesajı yazmaktayım şimdiye kadar herhangi bir konu hakkında yazı aktarmışlığım yok inşallah ilerleyen zaman dilimlerinde bu acizane kul ile daha iyi tanışacak ve bu acizde sizleri daha iyi tanıyacaktır.Ayrıyeten yaklaşık buraya kayıt olalı 2 ay oldu sistem olarak ve aktarılanlar olarak site cok harika burdan site sorumlularına ve tabiki degerli üyelerinden tekrar tekrar allah razı olsun der başka konu başlıkları altında görümek dileğiyle sizi önce Allah c.c. ye sonrada kendinize emanet ederim inşallah....
ua: