Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

müşü

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
meraba arkadaşlar konu açmanın zamanı geldi galiba.benim konum okuduğunuz gibi bir kitap ismi.SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR. EĞER GERÇEKTEN BÖYLE BİR PRROBLEMİNİZ VARSA BU KİTABI OKUYUN.belkide yani umarımki çoğunuzun böyle problemi yoktur .ama eğer varsa bu kitabı tavsiye ediyorum.tabi okumadıysanız.bu kitabı tavsiye ediyorum çünki istatistiklere göre en çok kaçırılan ve kazaya bırakılan vakitmiş.eminim bu konuda size yardımcı olacaktır.hem çok ucuz bi kitap hemde hemen bitire bileceğiniz türden.tanıdığım çok kişiye yardımcı oldu bu kitap.
heleki namaz kılmıyosanız(eyvah)size daha çok yardımcı olacaktır.ve okuduktan sonra kılmayan birine hediye edin.
kitabın adı:SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR?
yazan:CEMİL TOKPINAR
yayın evi:NESİL
fiyatı:2,90ytl
benden bugünlük bu kadar... :rolleyes:

müşü

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ewet bende kimsenin böyle bi sorunu kalmasın diye uğraşıyorum.çünkü benim için en lezzetli namaz vakti. :p :p :p

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
bu konu daha evvel açılmış

buraya

2

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
aynı kitabı burda tavsiye etmiştik kardeş bir konu eklemeden önce daha önce eklenmişmi eklenme miş mi diye bakarsanız seviniriz....

burda buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt