- Aldığı Beğeniler
- 15
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Karanlık gecenin sabahı olmak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Uzun kuş gecelerinin sabahı..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ne kadar uzun ,zor olsada[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sabah olmak bir yüreğe[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani hasta olan insan, inim, inim inlerya, sabah olsun diye[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani beklerya, hava ayazlasın[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Birileri uyansın ...[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Azda olsa paylaşsın acısını ,derdini[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Anlatsın ...dinleyeni olsun[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sanki o an acılar hafiflerya[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bende yürek acısı dindiren[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Umutla beklenen sabah olmak isterdim..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani yaklaştıkça umuda dalar insan [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Az kaldı der[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Az sonra hava ayazlanacak ve acılar bitecek[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]O umutla beklenen yüreğinin sabahı olmak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Uzun kuş gecelerinin sabahı..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ne kadar uzun ,zor olsada[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sabah olmak bir yüreğe[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani hasta olan insan, inim, inim inlerya, sabah olsun diye[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani beklerya, hava ayazlasın[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Birileri uyansın ...[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Azda olsa paylaşsın acısını ,derdini[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Anlatsın ...dinleyeni olsun[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sanki o an acılar hafiflerya[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bende yürek acısı dindiren[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Umutla beklenen sabah olmak isterdim..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani yaklaştıkça umuda dalar insan [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Az kaldı der[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Az sonra hava ayazlanacak ve acılar bitecek[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]O umutla beklenen yüreğinin sabahı olmak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Daha sonra bahar olmak isterdim..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Cıvıl cıvıl çiçekler açmış[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İnsana baktığında bile umuda salan[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yeşili yaşatmak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Benle geleceğe umutla baksın [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sabırsız, yüreğimin heycanıyla [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Senide kendim gibi[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sabırsız çoçuk heycanıyla, hayata bakmayı öğretmek isterdim [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yarın çok gec olabilir ,bugünü senle yaşamak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalbimdeki tüm sevgiyi , tüm güzelikleri senle paylaşmak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Acıları ,kederleri geride bırakarak[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sadece bugünü doğum günü kabul edip[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bu gün yaşamaya başladığını kabul görmek isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bunların sadece hayal ,rüya olabileceğini bilipte[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yine de varsın ..olsun deyip [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bu yazımla seni mutlu etmek isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni sensiz değil [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni senle yaşamak isterdim .......[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Cıvıl cıvıl çiçekler açmış[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İnsana baktığında bile umuda salan[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yeşili yaşatmak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Benle geleceğe umutla baksın [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sabırsız, yüreğimin heycanıyla [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Senide kendim gibi[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sabırsız çoçuk heycanıyla, hayata bakmayı öğretmek isterdim [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yarın çok gec olabilir ,bugünü senle yaşamak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalbimdeki tüm sevgiyi , tüm güzelikleri senle paylaşmak isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Acıları ,kederleri geride bırakarak[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sadece bugünü doğum günü kabul edip[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bu gün yaşamaya başladığını kabul görmek isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bunların sadece hayal ,rüya olabileceğini bilipte[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yine de varsın ..olsun deyip [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bu yazımla seni mutlu etmek isterdim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni sensiz değil [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni senle yaşamak isterdim .......[/FONT]
HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR GERİSİ YA UMUT YA HAYAL.. HÜSRANI TEK BİR YERDE KABUL EDİYORUM YAŞAMAK VARKEN SENİ SENSİZ YAŞAMAK....
.......