Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
12Voip nedir?

12Voip son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede tüm dünyada komunikasyon sağlayan bedava bir iletişim programıdır.
12Voip programını ücretsiz kullandığınız zaman, sabit telefonları bedavaya arayabilir veya dünyadaki her hangi bir sabit veya taşınabilir telefon ile oldukça ucuza konuşabilirsiniz.

Ayrıca internet üzerinden de (peer2peer) arkadaşlarınızı arayabilir ve bu arkadaşlarınız ile bedavaya internet üzerinden kesintisiz olarak konuşabilirsiniz.

Limitsiz bedava arama yapılabilinen ülkeler arasında Türkiye'de var. Bu sayede sabit telefonlar ile ücretsiz konuşabileceğiz.

[FLASH]http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/aenodin/TAMindirVoip/12voip_skin.swf[/FLASH]

Diğer ülkeler ise şöyle:

Arjantin
Avusturalya
Avusturya
Bahreyn
Belçika
Bolivya
Brezilya
Bulgaristan
Kanada
Şili
Kolombiya
Kıbrıs
Çek Cumhuriyeti
Danimarka
Estonya
Finlandiya
Fransa
Almanya
Yunanistan
Hong Kong (+mobil)
Macaristan
İrlanda
İtalya
Japonya
Letonya
Lüksembourg
Malezya
Meksika [guadalajara]
Meksika [mexico City]
Meksika [monterrey]
Monaco
Hollanda
Yeni Zelanda
Norveç
Panama
Peru
Polonya
Portekiz
Porto Riko (+mobil)
Romanya
Rusya Federasyonu
Singapur (+mobil)
Slovakya Cumhuriyeti
Slovenya
Güney Kore
İspanya
İsveç
İsviçre
Tayvan
Tayland
Türkiye
Birleşik Krallık
Birleşik Devletler (+mobil)
Venezuella

Konuşma yapabilmeniz için kişinin bağlantı listenizde olması şarttır!

Diğer ülke ücretlerini görmek için tıklayınız

Sistem gereksinimleri:

Windows Vista, XP, 2000 (with SP2)
300 MHz işlemci
128 MB RAM
Sabit diskinizde 10 MB boş hafıza
Kulaklık veya mikrofon+hoparlör bağlantılı ses kartı
Internet bağlantısının en az DSL olması ( ki ülkemizde artık en düşük bağlantı 256 kbps olduğu için her hangi bir sorumuz yok bu konuda. ancak gene de biraz yavaş olabilir )

İNDİİR

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Maşallah abi bu tür konuları genelde hep senden görüyoruz :D

Paylaşım için teşekkürler..s

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
:D hep bana dek geliyor yaw bende anlamadım :D

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
ellerine sağlik kardeş bizde bakalim insallah..............saygilar

HRQ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
HRQ tarafından denenmıstır. numarayı kaydedip aradım olmadı. ama "dialpad" yazan bolume gelip normal aradım cok ıyı sekılde sonuc aldım...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ya bende indirdim kurdum amma nasıl olucanı pek anlıyamadım yabancı dil olunca. burdaki tarifte çok acele geçiyor okumaya yetişemiyorum:)))))))

HRQ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
kardesim ılk once

username: fzehra
sifreniz:......
sifre tekrar:......
mail adrs:............
sonra tamam diyelim (diğerleri boş kalsın)
------------------------------------------------
sonra 2. bolum

msn penceresı gıbı pencere cıkınca ensoldakı ustunde artı seklı olan adama tıklayalım..

acılan sayfada

4tane alt alta kırmızı yıldız ısaretlı yerlere fzehra yazabılırsınız.. onemlı değil.

sora 0212......... yazın tamm deyın ve pencereyı kapatın.

sora pencerede contacs ın yannda dialpad var onu secın başına 0 ekleyerek alan koduyla noyu cevırın ve konusmaya baslayın...

HRQ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Düzeltme.... >>>>>

Ücretsiz Görüşmeler Yapmak İçin

12voip ile Türkiye'yi ücretsiz arayabilmek için ilk önce bir hesabınızın olması gerekiyor. Hesabınızı aldığınız zaman ücretsiz aramalar yapabiliyorsunuz. Yalnız bu ücretsiz aramalar hesabınızda kredi olmadığı için 60 dakika gibi bir süre ile sınırlandırılıyor ve her 5 dakikada bir yaptığınız görüşmeler sonlandırılıyor.

Sınırsız görüşmeler yapabilmek için hesabınıza 10 EURO'luk bir kredi almanız gerekiyor. Bu krediyi satın aldığınızda 3 ay boyunca Türkiye'nin sabit telefonlarını ve FREE(sınırsız) olarak belirlenmiş ülkelerin telefonlarını sınırsız ve kesintisiz bir şekilde arayabiliyorsunuz.

12voip kullanıcıları için sitede bir de ufak bir not bulunuyor. Notta ücretlendirmelerin haber vermeden değiştirilebileceğinden bahsediliyor. Peki ücretlendirmeler nasıl? (yukarda link yazdım)

Yüksek Ses Kalitesi

12voip'in ses kalitesini denediğimiz zaman bizi yeterince tatmin etti. 1024 KB hızla yaptığımız telefon görüşmesinde internetten kaynaklanabilecek görüşme kesilmesi, ses iletiminde aksaklık, düşük ses kalitesi gibi sorunlarla karşılaşmadık.

Sıkça Sorulan Sorular

S: 12voip ile arama yaptığım zaman ev telefonumun faturasına herhangi bir ücret eklenir mi?
C: 12voip ile yapılan görüşmelerle hiçbir şekilde telefon faturanız etkilenlenmez.

S: Türkiye'den yurtdışını ayarayabiliyor muyuz?
C: Evet. Rahatlıkla ve kesintisiz olarak yurtdışını arayabiliyorsunuz.

S: Bu programın Türkçe'si bulunuyor mu?
C: Programla birlikte Türkçe dil desteği gelmiyor.

S: Bizim gibi kotalı kullanıcıların kotaları ne kadar etkilenir?
C: Messenger vb. programlarda yaptığınız sesli görüşmelerden kotanız ne kadar etkileniyorsa bu durumda da aynı şekilde etkilenme söz konusudur. Bu da çok normal bir şeydir

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ben bu lingi pc den silmek istiyorum ama silemiyorum ekle kaldırdan kalkmıyor acaba neden bilen varsa bana yardım etsin pc mi çok ağırlaştırdı

Üst Alt