Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı eslem

vede son olarak birşey sormak istiyorum canımızın yenmiycek şeyleri çekmesi demir eksikliğinden kaynaklanırmı ?? özellikle de uc yememeye dikkat etsemde farkında olmadan yiyorum vede elime ne geçse kemiresim geliyor tadına bakmak yanı?? bu tur özelliklerden nasıl kurtulabılırız.?[/FONT]

Eslem sana üzülerek söylemek istiyorum, sende ters evrim başlamış... Ama işin garip yanı maymuna deil, fareye :D

Ya şaka biyana bende de çok nadir de olsa bazı zamnlar dişlerimi kemirme oluyordu... Ben nete baktığım bilgilerde kemirme olayını piskolojik olarak görüyorlar... İsteklerin engelleniyosa işte kendini mutsuz felan göre, yetersiz gören kişilerde olur diyodu...

Ama benimkisi farklı bence, ben kalsiyum eksikliğinden olabilir diyorum ama, gülneva abla neder bilmem...

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Orjinal Yazarı zeyno
Çok bilgilendirici oldu.Ama ben şu 8 bardak su işine takmış vaziyetteyim.Nasıl bu kadar su içecez ?( Tşk bilgiler için, devamını bekliyoruz.

Zeyno abla yağ ve şeker dışında alınan tüm besinlerde benim bildiğim su var... Yani vücudumuzun su ihtiyacını sadece direk sudan almıyoruz...

Mesela diyelim 8 bardak su ihtiyacımız var... Tabii bu kşiden kişiye değişir, metabolizmaya göre...Neyse diyelim 3 bardak ayran içtik, sulu yemek, meyve, çay, salata felan derken zaten su içmeden yaklaşık 3-4 bardak kendiliğinden su geliyor...
(bu bardak için verdiğim sayılar tamamen sallama, örnekleme olsun diye söledim) :D

Yani bizim geriye 4-5 bardak su almamız yeterli olacaktır...

Vay be harikasın yamusab!...Gülnevanın yanında sen stajer misin yoksa? ;)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı zeyno

Vay be harikasın yamusab!...Gülnevanın yanında sen stajer misin yoksa? ;)

haddimize mi ya, ablamın yanında konuşmak haddimize değil aslında ama... hoş belki dediklerim yanlış, gülneva ablam gelince belli olur :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı YaMusaB

Eslem sana üzülerek söylemek istiyorum, sende ters evrim başlamış... Ama işin garip yanı maymuna deil, fareye :D

Ya şaka biyana bende de çok nadir de olsa bazı zamnlar dişlerimi kemirme oluyordu... Ben nete baktığım bilgilerde kemirme olayını piskolojik olarak görüyorlar... İsteklerin engelleniyosa işte kendini mutsuz felan göre, yetersiz gören kişilerde olur diyodu...

Ama benimkisi farklı bence, ben kalsiyum eksikliğinden olabilir diyorum ama, gülneva abla neder bilmem...

benim kemirmekden maksadım canımın çekdiğini söylemişdim :D benimkisininde demir eksikliğinden olduğunu söylediler..ama ben bundan kurtulmak için bir çözüm istiyorum gülneva ablamdan inş..

musab ya bu arada sende boşunamı okuyorsun bizlerede yardımcı olsana gülneva abla kadar seninde bilgilerin vardır..

Üst Alt