Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ömer kaya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Ne yaparlarsa yapsınlar bir sait gider yerine bin sait dogar Allahu teala cümle alemimizi üstat gibi zatların yolundan ayırmasın

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
selamün aleyküm.haklısınız kardeşim.Allah'a emanet olunuz.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü aleyküm verahmetullahi ve beraketüh.Allah sizden razı olsun .böyle mübarek insanları mevlam öldükten sonrada koruyor.Allah'a emanet olunuz.

gerze57

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Yusuf Hayal allh rahmet eylesin arkasından konusmak istemem ama olay onun annlattığı gibi değil mezardan çıkartan kendisi değil belki yardım etmiş oalbllr ama mezardann ozaman bursada askerlik yapan bi imam çıkartmıstr...

Duanur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Beşiktaş
allah razı olsun bu kadar acıklamalı olarak okumamıştım bu konuyu üstadın cektiği eziyet hiç bitmediki hala devam ediyor..ama şu var elbet birgün devran döner tersine yaradan yardır.... Zalimin ettiğide kar değil mazlumun ahı indirir birgün o şahı herşeyin bir vakti vardır....

AtiLLA*

اتيلا

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Verilen bilgiler için Allah razı olsun.

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Allah razı olsun..Çok manidar bir hisse

cyber38

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
allah razı olsun bu kadar acıklamalı olarak okumamıştım bu konuyu üstadın cektiği eziyet hiç bitmediki hala devam ediyor..ama şu var elbet birgün devran döner tersine yaradan yardır.... Zalimin ettiğide kar değil mazlumun ahı indirir birgün o şahı herşeyin bir vakti vardır....

Sanırım son mesajlar okunmadan direkt yorum yapılıyor.Bende diyorum hayret ne has dediğim övüldü:D

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
ALLAH Azze Ve Celle Razı Olsun inşALLAH

Üst Alt