Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Ömer Yalçınova

SALLAPATİ

Dağılıyorum her bakışla Güne yumruk gibi başlıyorum Ya da sallapati, kuşlar şurada, şurada ağaçlar Sonra dağılır gibi dağılıyorum dünyaya

Herkesin bir yaşamı, yaşam içinde Herkes bir şekilde her şeyi denemek zorunda Zenginlik fakirliğe kondurulmuş, ama eksik, ama demli Bilgilerle donatılmış bilgisizlik Ya da amirlik uşaklığa bitişik yumulmuş Emir verdiğince aldığından çok Hayata doğru yürüyorsun, yürünen bir şeyse hayat

Sonra herkes diyoruz da herkesten içeri Kaç insanla uğraşıyorsan Bütün insanlarla konuşmuş gibisin Tek bir insandan çıkabilirsin, sonra açgözlüsü Sonra yalancısı, sonra ne bileyim bir şey olmak isteyeni Telefonu yanından ayırma Ayrılıklar dünyadan kopuk olduğunda

Kaç kişi sayıyla
Sonra dedim ki bak nicelik olarak çoğuz Ama yok nitelik olarak altmış kişide bir insanın inceliği

Kaç kişiyle sayıyla ölçekle karnımın ağrısıyla Her gün bir bahane bulup ağrıyan karnım Her gün bahanelerden başını alamayan sigara paketi Parmaklarım sarardı gördün mü Gözlerim sürekli nemli mi öfke bulutu mu Ciğerlerim ağrıma gitti duydun mu

Ayağımda anlam veremediğim bir ağıt Sürüklüyor beni ölüme doğru Ölüm düğün dernek ve kuşku mu Sallapati

Üst Alt