Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray

Arkadaşlar Sami Yusuf' un cd' sini aldım.Tek kelime ile harika, ben çok beğendim.Sözsüz ezgileride var.İnsanı dinlendiriyor.13 parça var.Almanızı tavsiye ediyorum.Alabilenler alsın.Sadece alamayanlar yükliyim, yok indiriyim,arkadaştan alıyım işlemine girsinler ;) :).Amaç böyle bir insana destek...Selam ve dua ile...

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
canım zeynom sami yusufu bende çok seviyorum bilgisayarımada yüklü süreklide dinliyorum... bende tavsiye ederim herkeze dinleyin harika bir albüm olmuş

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Değerli hizmet ehl-i sözü güzel ,sesi güzel şahsiyetlere müzik ile şiir ile insanlara hakikatleri ifade edenlere destek olarak yanlarında olmalıyız...

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı cüneyd-i
Değerli hizmet ehl-i sözü güzel ,sesi güzel şahsiyetlere müzik ile şiir ile insanlara hakikatleri ifade edenlere destek olarak yanlarında olmalıyız...

katılıyorum abi

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Gündeme getirmek istiyorum.Napıyım...:)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
benımde sevdıgım bır ınsan sami yusuf ...
cok guzel parcaları var

ALLAH c.c boyle ınsanlardan razı olsun ..

bende destek olmaya calısacagım ..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Değerli hizmet ehl-i sözü güzel ,sesi güzel şahsiyet

Allah yolunu açık etsin,kalbini Hak için attırsın,gönlünü ve gözünü her daim açık eylesin,ruhunu tertemiz olanlardan eylesin,tüm güzel dilleklerimiz tüm güzel olan ve güzelliği yayan inananlara olsun......

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı esencemrem
canım zeynom sami yusufu bende çok seviyorum bilgisayarımada yüklü süreklide dinliyorum... bende tavsiye ederim herkeze dinleyin harika bir albüm olmuş

Bende dinledim yigenim kasetini almış çok güzel

Ben Hasbi Rabbi parçasını arıyorum pceme eklemek için sizde varsa yardımcı olursanız sevinirim.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ben hiç dinlemedim..tarzım değil..ama bir deneme yapıp dinlesek mi aaba? ?(

Üst Alt