Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
seni engellemeseydik erkenden kutlayacaktın yanlışlıkla Fenerbahçe şampiyonluğunu :D

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
bursasampiyon5li.hlarge.jpg

Taraftarı olduğum Bursasporun şampiyon olması beni delicesine mutlu etti. Maçlar bittiğinde yaşadığım mutluluğu kelimelerle ifade edemem.
Şampiyonluk turu atan taraftarların korna seslerinden dolayı uyumakta zorlandık tek üzüntüm maçı tribünde izleyememek oldu. Fenerbahçe yi de kutlamak gerek sezon boyunca başarılı bir oyun ortaya koydu ama bir takım şampiyon olacaktı ve o da Bursaspor oldu. İstanbulda ki maçtan sonra yaşanan olayların da bir daha yaşanmaması en büyük dileğim...

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Bursa sporu canı gönülden tebrik ediyorum.
Bu söyleyeceklerimin bursa sporun şampiyonluğu ile uzaktan yakından alakası yok.
Fenerbahçe şampiyon olmasın diye bir haftadır yapılan dedikodular,iftiralar diz boyu olmuştu.Trabzon kupayı aldı ligdede fenere yenilecek diye.Trabzon tam tersini yaparak asrlanlar gibi mücadele etti.Helal olsun.Bizimde bir maçta 20 tane yüzde yüzlük golleri kaçırmamız kendi sonumuzu hazırladı..
Burdanda görüldüki ve kimse aksinide iddia edemez.Fenerin fenerden başka dostu yok(Sözüm centilmen taraftara değil tabiki)
Düşününki Cimbom gençler birliğine yenilmiş son maçta ve uefa ya katılıyor zar zor.Fakat taraftarının yenilgi falan umurundamı stad adeta çıldırıyor.
Düşününki bu taraftar cimbom taraftarı ve yenilgiyide üzntüyüde fener sayesinde yaşıyor.Sizce nasıl bir mantıkla karşılayabilirsiniz böyle bir şeyi.
Biz Fenerliler olarak bu ilk kupa kaybedişimiz değil sonda olmayacakTabiki böyle final maçlarında kaybetmek bizleri çok derinden üzmektedir ama ne yapalım futbol bu ve hayat da devam ediyor.
Lütfen yazdıklarımdan kimse yanlış bir yorum çıkarmasın.
Bursa sporu tekrar tebrik eder daha nice şampiyonluklar dilerim.
Fener haricindeki 17 kulübüde elbirliği edip fenere karşı durdukları için kutlarım..

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Hafız Abi yazdıklarında haklısın gerçekten Fenerbahçe belkide Türkiye nin en sevilmeyen takımı oldu ama bunda biraz da Fenerbahçe yönetiminin ve başkan Aziz Yıldırım ın da payı var ne yazık ki türk takımları iyi yönetilmiyor bu arada günlerdir konuşulan Trabzonspor , Fenerbahçe ye bilinçli olarak kaybedecek türünden komplo teorileri de söylenti olarak olarak kaldı.
Ben Fenerbahçe nin bu yıl başarılı olduğunu düşünüyorum şampiyonluğu son maçta kaybettiler önümüzdeki yıl bütün takımlara başarılar dilerim...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Ya arkadaş bu nasıl iştir demezlermi : bir sürü gerizekalı sahaya inmiş şampiyonluk için bayram ediyor kadıköyde. delinin biri bilicanın açtığı kuyuya bir taş atmış sahaya binlerce deli iniyor var mı bunu mantıklı bir cevabı yok. Kimse başkaları bize cephe aldı vay bizi durdurdular vay bize komplo kurdular demesin. Trabzonu yeneceksin kupayı da şampiyonluğu da alacaksın yenemiyorsan ağlarsın böyleee. Bursa'ya helal olsun..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Gönülden tebrikLer :tebrik::tebrik: bursaspora helal OLsun (:

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
geçmiş olsun rıza abi maalesef yenildiniz ama bu yenilgi bize şampiyonluk getirdi.
2 gündür burayı görmeni isterdim gelin alayı gibi hiç kornalar susmadı:D

Tebrikler BURSASPOR.BAŞARILAR.....​

blank.gif

blank.gif

blank.gif

blank.gif

blank.gif

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
geçmiş olsun rıza abi maalesef yenildiniz ama bu yenilgi bize şampiyonluk getirdi.
2 gündür burayı görmeni isterdim gelin alayı gibi hiç kornalar susmadı:D

Tebrikler BURSASPOR.BAŞARILAR.....​

blank.gif

blank.gif

blank.gif

blank.gif

blank.gif

Sümeyya kardeşim seni ve blackholes kardeşimi gönülden tebrik ediyorum.Şampiyonluğunuz hayırlı olsun.
:alkis::alkis::alkis:

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Bir FenerbahceLi oLarak Bursasporu gönüLden tebrik ediyorum...
Hafiz abimin söyLedikLerine tamamiyLa katiLiyorum..
günLerdir Trabzonu satin aLacagimiz iLe iLgiLi söyLe$iLer vardi ki macin sonucu bunu dogruLamadi..
kazanmakta kaybetmekte var... buraya kadar geLmekte bir ba$aridir..
yensekte yeniLsekte gönüLLerde Fenerbahce =) ... saygiLar ...

Üst Alt