Geçen sene şampiyondunuz 2 dakkalığına umarım bu sene 2 buçuk dakkalığına şampiyon olursunuz, çok emek verdiniz takım olarak.
bi buçuk da benden olsun

Geçen sene şampiyondunuz 2 dakkalığına umarım bu sene 2 buçuk dakkalığına şampiyon olursunuz, çok emek verdiniz takım olarak.

Fenerbahçemiz şuan Türkiyede kendinden başka dostu olmayan tek takım.Yendiği zaman şampiyon olduğu zaman diğer tüm taraftarları üzen yenildiğinde ve şampiyon olamadığında da diğer tüm taraftarları sevindiren bir takım.Kimse üstüne alınmasın ama bunun içinde kıskançlık olabilir çekememezlik olabilir nefret olabilir yani bir çok sebeb olabilir.
Siz sevmesini bilmiyorsunuzki sevesiniz sevilesiniz KARDEŞ..
Herkes ektiğini biçer...
şahşi fikrim inşaALLAH şampiyon olamazsınız..
Bir galatasaraylı olarak herşeyden zevk almış bir olarak derimki
bizi yakalayamazsınız siz......................
baya yol kat ettiniz 2 lige dogru 
kazanicaz ama.kaç tane sizi sevmeyen fenerli tanidiniz merak ettimmmm ?
)))
sizi yakalayamayiz tabiki yanii o siraya dusmemiz sizin yaniniza gelmemiz imkansizzbaya yol kat ettiniz 2 lige dogru
![]()
Altımada,üstümede almadım,mahalle(deki) kadınlar-ı kıskançlığı hastalık,alınmayı üstüne çeke dursun,biz yetinmeyi kıskandığımız zannına bulunanlarla içimize almayalım.
uslubuz pek hosuma gitmedi açikcasi!!!!alinmanin altida yoktur ustude madem ki fenerle alakaniz yok konusudana cevap yazmayin...he illa cevap yazacaksaniz yazimi alinti yapmayin bana laf atmayin yani...Benim sevmediğim beni sevmiş sevmemiş çokta tın..
neden kabullenemiyorsun Galatasaray her zaman sizden bir gömlek üstündür..
ama tebrik ederim yinede..