Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Fenerbahçemiz şuan Türkiyede kendinden başka dostu olmayan tek takım.Yendiği zaman şampiyon olduğu zaman diğer tüm taraftarları üzen yenildiğinde ve şampiyon olamadığında da diğer tüm taraftarları sevindiren bir takım.Kimse üstüne alınmasın ama bunun içinde kıskançlık olabilir çekememezlik olabilir nefret olabilir yani bir çok sebeb olabilir.Son beş yıl içinde tüm dalların yüzde doksanında şampiyon olan futboldada bir kere şampiyon olup iki kerede şampiyonluğu kılpayı kaçıran bir kulübüz.Zahmet olmazsa bu kulübün son on yılını bir araştırın her alanda neler yaptığını nerelerde nasıl başarılar elde edildiğini ve bu başarıların devamlı geldiğini.Bir örnek kız baskette sanırım son altı veya yedi yıldır her yıl şampiyon olunmuş.Diğer branşlarda da aşağı yukarı böyle.Bu demektirdi fenerbahçemiz bir fotbol kulübü yerine spor kulübü omuştur.Diğer takımlarımız ise hala futbol kulübü olarak devam etmektedir her ne kadar isimleri spor kulübü olsada..
Onun için meyva veren ağaç taşlanır misali bunlar her yıl olmuş bundan sonrada fener bahçemize karşı kıskançlıklar devam edecektir.
Lütfen kardeşlerim üzerlerine alınmasın bu benim acizane bir fikrim..
Umarım bu yıl geçen yıl ki gibi olmaz ve şampiyon oluruz.Çünkü hakettik bence..Son 17 maçta 16 galibiyet bir beraberliğimiz var ve ilk yarıda liderden 9 puan gerideydik.
Hayırlısı artık..

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
Fenerbahçemiz şuan Türkiyede kendinden başka dostu olmayan tek takım.Yendiği zaman şampiyon olduğu zaman diğer tüm taraftarları üzen yenildiğinde ve şampiyon olamadığında da diğer tüm taraftarları sevindiren bir takım.Kimse üstüne alınmasın ama bunun içinde kıskançlık olabilir çekememezlik olabilir nefret olabilir yani bir çok sebeb olabilir.

Siz sevmesini bilmiyorsunuzki sevesiniz sevilesiniz KARDEŞ..

Herkes ektiğini biçer...

şahşi fikrim inşaALLAH şampiyon olamazsınız..

Bir galatasaraylı olarak herşeyden zevk almış bir olarak derimki

bizi yakalayamazsınız siz......................

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin..
İyi olan kazansın,dosluk ve sevgi adına:gul:(:

Deli-Divane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Fenerbahçemiz şuan Türkiyede kendinden başka dostu olmayan tek takım.Yendiği zaman şampiyon olduğu zaman diğer tüm taraftarları üzen yenildiğinde ve şampiyon olamadığında da diğer tüm taraftarları sevindiren bir takım.Kimse üstüne alınmasın ama bunun içinde kıskançlık olabilir çekememezlik olabilir nefret olabilir yani bir çok sebeb olabilir.

Siz sevmesini bilmiyorsunuzki sevesiniz sevilesiniz KARDEŞ..

Herkes ektiğini biçer...

şahşi fikrim inşaALLAH şampiyon olamazsınız..

Bir galatasaraylı olarak herşeyden zevk almış bir olarak derimki

bizi yakalayamazsınız siz......................

kazanicaz ama :p.kaç tane sizi sevmeyen fenerli tanidiniz merak ettimmmm ? :))))

sizi yakalayamayiz tabiki yanii o siraya dusmemiz sizin yaniniza gelmemiz imkansizz :p:D baya yol kat ettiniz 2 lige dogru :D

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
kazanicaz ama :p.kaç tane sizi sevmeyen fenerli tanidiniz merak ettimmmm ? :))))

sizi yakalayamayiz tabiki yanii o siraya dusmemiz sizin yaniniza gelmemiz imkansizz :p:D baya yol kat ettiniz 2 lige dogru :D

Benim sevmediğim beni sevmiş sevmemiş çokta tın..

neden kabullenemiyorsun Galatasaray her zaman sizden bir gömlek üstündür..

ama tebrik ederim yinede..

Deli-Divane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Altımada,üstümede almadım,mahalle(deki) kadınlar-ı kıskançlığı hastalık,alınmayı üstüne çeke dursun,biz yetinmeyi kıskandığımız zannına bulunanlarla içimize almayalım.

cidden alinmamissiniz :p :D uslubuz pek hosuma gitmedi açikcasi!!!!alinmanin altida yoktur ustude madem ki fenerle alakaniz yok konusudana cevap yazmayin...he illa cevap yazacaksaniz yazimi alinti yapmayin bana laf atmayin yani...

Deli-Divane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Benim sevmediğim beni sevmiş sevmemiş çokta tın..

neden kabullenemiyorsun Galatasaray her zaman sizden bir gömlek üstündür..

ama tebrik ederim yinede..

tesekkurler...

Dün dünde kaldı, bugün yeni şeyler söylemek lazım cancağızım! ... Mehmet Akif Ersoy...

siz uefa kupasini alali çok dunler geçtii..Sadece bu sezona bakin gomlek farki için veya fenere yenildiginiz butun maçlara ;)

Üst Alt