Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer

Sana bir A$k borcum olsun bana ödendiginde...

Saclarimin ivlerinden sizan kanim alnimdaki kiriklari yol ediniyor kentine... Kizil ya$lar bekliyor renksizligin... yine ayrilik a$ka bedel mi ödetiyor yoksa...? Dizlerimi sIkarak deliligime ayartiyorum en akli selim yanlarima. Bu care "siz" titreyi$lerim tüm hayirsiz vuslatlari yüregine mülk edenlere... ve akan kanim her gül mevsimine armagan...

Hadi bir "sus" ver ya$adigina kanit! Uyan sana! Bak, gün sonbahar, ay sensizlikten idam maviligime... $imdi bi yildizi gönlüne sigdiramayan gökyüzüne isyanim, evvelden yikilirdim yüregime diktigin anittaki el izlerin olmasa... oysa ya$iyorum gamzelerime gizledigin bin parca sevgim hatrina... hadi, a$kima bir tebessüm sunsana! Ya hayatima senden bir isim bul, ya da icimde cirpinan güvercin kanadima son bir veda...

Ke$ke yüregine saglik dilemeseydim, almasaydim canimin ardina... Bir tohum sevabına kök saldın saçlarımın öksüzlüğünde... Geli$inin dü$leriyle uyuttugum her gece, $imdi hayatima yumulu$a mi gebe?

Yoklugum bogazimda... Her nefeste degiyorum soguk ve $ekilsiz... Kan tadi bula$iyor hayata "sus" dilime& $imdi "sus"larim kan bula$iginda... sevdalar aritiyorum kizil bir mum alevinde, siyahi renk edinmi$ gecelerime... gecelerime, gecelerimi heceliyorum, hep sen degiyorsun kelimelerime... Hayata harcanma gel de!

Kendimde azligim kadar kentinde cogum, yine farkedilmeyen ben miyim yani... Ya$amin manasini ariyorum, mayin tarlalarinda sir... Topal a$klar sariliyor bilegime, bende geceyi tutuyorum sikica, tek $ahidim kent magduru yarim ay... Sonra elim kayiyor gecelerden yüregime, eller kapaniyor ellerime isli pasli... genclikten yorgun dü$mü$ sade ayaklar dikiliyor en uygun bedenin kar$isina, bir firtinayla kendimi verecek degilim sulanmayin maviligime...!

Böylesi anlamsizligi adam gibi dü$ler paklar hissiz kentlerden... yine aglamali mi bir dize tebessüm ba$inda,yoksa "gün aydin" mi demeli karanlik ahvalime ? Ah karar sizim, sen de kararsiz kaldim...

Ic ceki$lerim yorgun dü$üyor sehpalardan, $ehrin ilmegi gerdanimda süs... $imdi sade beni mi katletmeli, yoksa bendeligine de mi bir sehpa hak!? off yine belali "ke$ke" ler avucumda... ke$ke asi dilenciligine sadakam olmasaydi gencligim...! durma! Tükeni$ime adaklar adasana...!

Ansiz baltaliyorsun ya sol kanadimi, avaz avaz yikiliyorum kente! Bu sahipli isyanimla ölüme bilet aldim, neden hep "dur" larin yarim agiz bana...? A$ksizligimin takvimi ya$larimi akitiyorum kiyimima; ya$larim ya$laniyor, kirpik uclarimda cöl güne$i... inan bu yoku$larin ciki$i degil, eli bo$ dönü$ü yoruyor adami. Sen hep kente mi bastigini saniyorsun, o umursuzlugunun altinda ezilen minyatür sevda! Bari A$k bi hüküm versin senden yana, ipimi kesin... ben hevesli dü$eyim idamlardan, a$k bensiz!

Bigün kendimizi anlarsan, bana anlatacagin cok $ey olacak... o a'na kadar durdurun $u zamanimi! O'nun hatrina, alemin üstüne kuruldugu sirrin hatrina a'nimin tükeni$ini durdurun!

Baki$larinin ucsuz maviligi mürekkep olsa, yetmez icimdeki sizinin $imalini cizmeye... Meryem'e isa'nin geli$i gibi ilahi bu aci; duyulsa adimi kötüye cikaracak, sussa mutlaka duyulacak! Fanilere malzeme oluyor sevda'm, yazik! Kiymetsizim, demir diyarina pazarliyorum... Bir ben degil, koskoca kent sarsiliyor ihanet rüzgarlarinda! direnmeli mi...

Ahh basamakli umut sokagim, kaldirimlarina sevgiler sizmi$. A$ksiz özetlenmi$ bedenlerin limelenmi$ yürekleri koku$maya yüz tutmu$... tüm duvarlar aglamaya meyilli ve ben, cesur sen sava$cisi bin hickirik boyu icli... hazirda yalanlarim varken, bir vurgun da benden olsun kentime...

Ve... sana bir A$k borcum olsun bana ödendiginde...!

Züleyha Cay

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Sana bir A$k borcum olsun bana ödendiginde...

Saclarimin ivlerinden sizan kanim alnimdaki kiriklari yol ediniyor kentine... Kizil ya$lar bekliyor renksizligin... yine ayrilik a$ka bedel mi ödetiyor yoksa...? Dizlerimi sIkarak deliligime ayartiyorum en akli selim yanlarima. Bu care "siz" titreyi$lerim tüm hayirsiz vuslatlari yüregine mülk edenlere... ve akan kanim her gül mevsimine armagan...

yüreğine sağlık çok güzel .....

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Züleyha Cay ın yazılarını çok beğeniyorum...
paylaştıgın ıcın teşekürler...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeşim güzel yazıydı...
yüreğine sağlık...dua ile...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzel bir yazydi kardesim emegine saglik
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile........

İnCi TaNeSi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Baki$larinin ucsuz maviligi mürekkep olsa, yetmez icimdeki sizinin $imalini cizmeye... Meryem'e isa'nin geli$i gibi ilahi bu aci; duyulsa adimi kötüye cikaracak, sussa mutlaka duyulacak! Fanilere malzeme oluyor sevda'm, yazik! Kiymetsizim, demir diyarina pazarliyorum... Bir ben degil, koskoca kent sarsiliyor ihanet rüzgarlarinda! direnmeli mi...

güzelmiş sğaol paylaşım için

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
emeğine bereket olsun
selamuanleyküm

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Emeğine yüreğine sağlık.Rabbim azze ve celle razı olsun.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Bu güzel paylaşımınız için Allah razı olsun kardeşim.

Üst Alt