Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Bitti sanmıştım, unuttum demiştim, ömrümün geri kalanını sensiz geçirebileceğim fikrine bile kendimi inandırmıştım!& En büyük yalan, insanın kendine söylediği yalanmış geç anladım. Kaleminden çıkan birkaç cümleyle gözlerimin karşılaşması, yüreğimin seni yeniden hissetmesi, beynimin içine kazınan kare kare resimlerin ve kalabalıklar arasında yaşadığım başıboş dalıp gitmelerim!&

Seninle yaşadığı bir günü, tüm geçmişine ve geleceğine denk tutan bir ruhu, mahşere kadar taşımak zor gelecek biliyor musun?&

Öyle ya bir yağmur da, bir göl kenarında, gözlerinden içtim yağmur ve gece kadar yoğun şarabı ben!& Gece senin derinliğindir ben de, yağmur benim yüreğimin sağanakları&

Aklıma düşmeye gör, en fırtınalı denizde yolunu kaybeden en acımasız dalga olur bakışlarım& Dalgalarımın kayalıklarla buluştuğu an çıkan sesleri duymanı hiç istemem! Canı çok acıyan bir deniz ağlıyor dersin eminim& Seni özledim, anlıyor musun, özledim!!!

Gördüğüm her kuşun kanadına gözlerimi koyuyorum, bulunduğun diyarlara gelirler de seni görürüm diye&

Sana  yar diyorum,  yaralarım kanıyor&

Sana yara diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor
 yar a&

Yara giden yolda kocaman bir yaram var!!!

Ne diyeyim, yara yardansa akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!&

S. Karaağaç

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe

Ne diyeyim, yara yardansa akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!&

BASKA NE DENEBILIR KI
TEK KELIMEYLE MUHTESEM BIR SIIR
EMEGINE SAGLIK CENAB-I HAK RAZI VE MEMMUN OLSUN
SELAM VE DUA ILE.........

Beyaz_Gül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1

yüreğine sağlık

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MuhacirEnsar

Sana yar diyorum, "yaralarım" kanıyor&

Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor
"yar" a"

S. Karaağaç

Allah (cc) razı olsun kardeşim yüreğine sağlık...

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
çok güzel bir paylaşımdı kardeşim Allah razı olsun...

duayla...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray

Allah razı olsun kardeş çok güzeldi yüreğine sağlık.

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Çok güzeldi teşekkürler :(

Gülistan34

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Aklıma düşmeye gör, en fırtınalı denizde yolunu kaybeden en acımasız dalga olur bakışlarım& Dalgalarımın kayalıklarla buluştuğu an çıkan sesleri duymanı hiç istemem! Canı çok acıyan bir deniz ağlıyor dersin eminim& Seni özledim, anlıyor musun, özledim!!! :agla: :agla:

cok güzelmis yüregine saglik.....

Üst Alt