Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124

Varsın vefasız desinler. Sev dedi gönlüm sevdim, olmaz dedi gittim. Varsın yollarıma set çeksinler. Vazgeçtiğim sen değildin. Ne hatırlamak ne de pişman olmak değil derdim. Unutmak, boşlukta olmak, hiç yaşanmamış saymak istediğim. Varsın bir daha sevmesin yüreğim.

Sanma keşkelerim var!
Hiç mi hiç pişman değilim...

Varsın benden nefret etsinler. Gittiğime gideceğime lanet ettirsinler. Yeni bir yaşantı kurmak bir yana, eskisini derlemek, toplamak, katlayıp bir daha açılmayacak çekmecelere sıkıştırmak zaten zor. İnsan yeni bir yola adımını atarken eskisine her an dönmeye hazır oluyor. Varsın geri dönüşe giden bir kestirme yol olmasın. Varsın otostop çektiğim kamyoncu abim durmasın.

Tozlu yollarda nereye gideceğini bilmeden yürümek, bile bile cehenneme yol almaktan çok daha kolay. Acı veriyor, zor geliyor, insan her an vazgeçmek istiyor ama varsın hiç tükenmesin o yollar. Sonunda senden tümüyle kurtulmak var. Varsın kana bulansın her yerim.

Sanma keşkelerim var!

Varsın bir damla umudum kalmasın. Elimden tutacak bir tek dostum olmasın. Senden vazgeçebildiysem eğer ötesi yok benim için. Herkes unutulur. Gönüllü seçtim ben bu yolu, bilerek. Güçlüydüm bu kararı aldığımda. Yeni bir hayatın bana vereceklerinden emindim.
En büyük aşk sensen eğer en büyük ızdırap da sendin.

Senden kaçabilirsem eğer mutlu olabilirdim. Varsın param olmasındı.

Terk ettiğim sen değildin. Ben seninle gelecek olan hayatımdan vazgeçtim. Varsın serilsin önüme hanlar hamamlar.

Sanma keşkelerim var!

Varsın üç günlük ömrüm kalsın. Vücudumun her zerresi Sen diye yansın. Asla yok geriye dönüşüm. Ben seni unutmak için bu yollara düşmüşüm. Varsın Azrail gelsin alsın canımı. Varsın koparsın benden çürüyen sol yanımı.
Adını son kez de olsa söylemeyeceğim. Atıp her bir parçamı kilometrelerce uzağa, ruhumu gökyüzüne savursunlar. Kimseler ardımdan tek bir dua etmesin.
Ben seçtim bu yolu gönüllü seçtim.
Vazgeçtiğim terk ettiğim sen değildin.

Zerre kadar korkuyorsam insan değilim

alıntı

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
tek kelimeyle harikaydi Allah razi olsun :gul:
yüreginize tercüme oldu bugün yazilarin :)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Paylasan yüregine saglik canim gercekten etkileyici güzel bir yazi kalbi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla.......

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık canım çok güzel bir yazıydı çokda sert sözler vardı ama manalı bir yazıydı Rabbim razı olsun ömrüne bereket...

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
Sanma keşkelerim var!

Varsın üç günlük ömrüm kalsın. Vücudumun her zerresi Sen diye yansın. Asla yok geriye dönüşüm. Ben seni unutmak için bu yollara düşmüşüm. Varsın Azrail gelsin alsın canımı. Varsın koparsın benden çürüyen sol yanımı.
Adını son kez de olsa söylemeyeceğim. Atıp her bir parçamı kilometrelerce uzağa, ruhumu gökyüzüne savursunlar. Kimseler ardımdan tek bir dua etmesin.
Ben seçtim bu yolu gönüllü seçtim.
Vazgeçtiğim terk ettiğim sen değildin.

Zerre kadar korkuyorsam insan değilim
ALLAH RAZI OLSUN AKRDEŞİM

Üst Alt