Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
İlhan Kurt

Sararan Ufuklar

Hüzünlü bir şarkı düştü dudağıma Vakit sisli bir sonbahar akşamı Günlerden Medineli bir Cuma Bir çizikle geçiyorum kırk yıllık yaşamı Sönüyor ufkumda, kurduğum düşler Bir buğu kaplıyor sönük gözlerimi Sürüklüyor damarlar beni yatağıma Hüzünlü bir şarkı düştü dudağıma

Esrik bir ufuk çalıyor önümden gurubu Gölgesiz ağaçlar ne kadar da eğreti Döküyorum kırk yıldır içtiğim şurubu Hangi hatipten miras bu çılgın öğreti Çekiyor bir el tenimden ruhumu ağır ağır Buruşuyor gökyüzü, büzüşüyor yer Bakın işte soluyor dünyanın benzi beti Gölgesiz ağaçlar ne kadar da eğreti

Baharlar kadar kısaymış meğer Bitmeyecek kadar uzun sanırdım ömrü Gördüğüm çok az şey hatırlamaya değer Kaç nehir geçtim kim bilir kaç köprü Nerede şimdi o coşkulu sular, çılgın deniz Nerede yağmurlar, o çiçekli ovalar O keyifli akşam, serin ikindi, müjdeli seher Gördüğüm çok az şey hatırlamaya değer

Köpüklü coşkular kalmış içimde Nadasa bırakmadım oysa tek bir yılımı Dünya şimdi bambaşka biçimde Gözüm görmüyor artık köşkümü, yalımı Yıkılıyor önümde ne kazandımsa bir bir Bir rüzgâr esiyor ufuk ötesi diyardan Savuruyor bahçemdeki son çalımı Gözüm görmüyor artık köşkümü, yalımı

sinsirella

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Köşkü yalıyı da gözün görmüyorsa ne denebilir ki?! Bana miras 3-5 tl getirse mutlu olacağım, sen köşkü yalıyı beğenmiyorsun :rolleyes:. Hangi hatipten miras bu çılgın öğreti sana arkadaşım? o_O:oops:

Üst Alt