Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
arielsarron.jpg

Yaser Arafat'ın katili ve Ortadoğu'nun kasabı Ariel Şaron ne ölüyor, ne yaşıyor. 41 bir gündür yatağa mahkum olan Şaron organları bir bir iflas ediyor...

Geçirdiği beyin kanamasının ardından 41 gündür hastanede tedavi altında olan İsrail Başbakanı Ariel Şaron, bugün de kontrolden geçirildi.

Şaron'un yattığı Hadassa Hastanesi Başhekimi Şlomo Mor Yosef yaptığı açıklamada, yapılan testlerde Şaron'un bağırsaklarında bir problem bulunduğunu söyledi.

Mor Yosef, "Ameliyatta kalınbağırsaklarında bir tıkanıklık fark ettik. Bu nedenle bağırsaklarının bir kısmı alındı. Başbakanın durumu ameliyat sırasında iyiydi. Şu anda yoğun bakıma alınmış durumda. Durumu kritik ve durağan. Sabah hayati tehlikesi vardı şimdi yok. Kalınbağırsaklarının 3'te biri alındı. Bu ameliyat önemli fakat, Şaron'un hayati bir tehlikesi yok. Şaron için önemli olan, bağırsak ameliyatı değil, son 5-6 haftadır komada olması" dedi. Bugün yapılan bağırsak ameliyatının hayati tehlikesi olmamasına rağmen Şaron'un sağlığı için önemli olduğunu belirten başhekim, "Bugün yapılan ameliyat sonrası, normalde sağlıklı bir insan birkaç haftada sağlığına kavuşur, 50 santim kalınbağırsak alındı. Şaron'un hayatı hakkında, verilen her türlü karar oğullarının fikri alınarak yapılıyor" diye konuştu.

Başhekim Mor Yosef açıklamasının devamında, "Ariel Şaron sürekli komada hareketsiz olduğu için, zaman zaman döndürülse de hareketsiz olmasından dolayı bu sorunlar engellenemez. Ama hastanede olmasının asıl sebebi beyin kanaması" ifadelerini kullandı.

41 gündür can çekişen Ortadoğu'nun kasabı, adeta yaptıklarının bedelini ödüyor. Arafat'ın sağlığında onu bir karargaha hapseden, hastalandığında ise kendi topraklarında can vermesine izin vermeyen Şaron, Ortadoğu'da yaptıklarının bedelini ödüyor adeta..

Kısacası, Ortadoğu'nun en büyük şeytanı azap çeke çeke ölüyor...

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
hemen ölmese daha iyi bence allahından bulasıca.................

Acilar için de feryat çekerek ........... o masum gariban zavalli çocuklarin çektikleri gibi.. allah iki mislini üç mislini çektirsin..

fatsali

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ORiJiNAL YAZARI : mustafagonez
hemen ölmese daha iyi bence allahından bulasıca.................

Acilar için de feryat çekerek ........... o masum gariban zavalli çocuklarin çektikleri gibi.. allah iki mislini üç mislini çektirsin..

AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Allah Kahhar İsmi ile onu ve onun gibileri kahretsin.

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Annesiz babasiz kalan yetimlerin hesabini vermek kolaymi
kimler hesab vermediki sen vermeyesin saron zalimi
artik hesab verme zamani geldi saron....

Rabbim henuz öldürmesin onu
mümin kardeslerimiz onun cektigi azaba sahit olsunlarki cektikleri zulmün karsisinda icleri birazda olsun ferahlasin

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
{
IBRAHIM (22)

0_ bitirilince _eytan da diyecek ki: “^üphesiz Allah size gerçek olan1 söz verdi. Ben de size söz verdim ama yalanc1 ç1kt1m. Zaten benim sizi zorlayacak bir gücüm yoktu. Ben sadece sizi ça1rd1m, siz de hemen bana geliverdiniz. O halde beni k1namay1n, kendinizi k1nay1n. Art1k ben sizi kurtaramam, siz de beni kurtaramazs1n1z. ^üphesiz ben, daha önce sizin, beni Allah’a ortak ko_man1z1 kabul etmemi_tim. ^üphesiz, Zalimlere elem dolu bir azap vard1r.”
}

{
MÜ'MIN (52)

O gün Zalimlere, mazeretleri fayda vermez. Lânet de onlarad1r, kötü yurt da onlarad1r.
}

Saron serefsizine sadece aciyorum, ebedi cehennemde yanacak.
Gönül isterdiki hic bir insan o dehsetli azabi tadmasin, fakat imtihan dünyasi
(eden nihayetinde bulacaktir)
Süphesiz adaleti yaratan rabbim en iyisini bilir

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Ortadoğu'nun en büyük şeytanı azap çeke çeke ölüyor...

gebersin kahrolası..milyonlarca insanın ahını almakla kurtulacağınımı zannedecekti

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Allah Teala o kadar büyük ki kimsenin ahını kimsede bırakmaz.....
Sen herşeyi bilen,gören ve hesap soracak olansın büyük Allah'ım......
Kötülere fırsat verme Yarabbim,btün güzel sıfatlarının gereğince herkese layık olduğu halleri nasip et.....

Üst Alt