Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bir savaş gemisi karanlık ve sisli bir gecede yolalıyormuş.derken kaptan köşkündeki komutan tam karşıda ve uzakta üzerlerine dogru gelen bir ışık farketmiş.hemen karşı tarafa sinyal göndererek şu mesajı geçmiş:
_derhal rotanızı 30 derece doguya çeviriniz.
karşısından anında cevap gelmiş:
_sen rotanı 30 derece batıya çevir!
komutan şaşırmış,biraz da sinirlenmiş,mesajı tekrarlamış:
_rotanı derhal 30 derece doguya al emrediyorum!
karşıdan cevap:
_asıl sen rotanı 30 derece batıya çevireceksin!
komutan öfkeden küplere binmiş,bir mesaj daha yollamış
_ben 30 yıllık kaptanım, sana son kez emrediyorum rotanı 30 derece doguya çevir
cevap:
-sen 30 senelik kaptansan ben de 20 yıllık denizciyim,sen rotanı 30 derece batıya çevir
komutan okadar sinirlenmiş ki hemen mürettebata bütün topları hazır hale getirmelerini emretmiş ve son bir mesaj göndermiş:
_burası bir savaş gemisi,derhal rotanı 30 derece doguya çevirmezsen eteşe başlayacagız :D 8o :D
karşıdan cevap gelmiş:
_burası da bir deniz feneri sen rotanı 30 derece batıya çevirmezsen birazdan kayalara çarpacaksın.

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
TİLKİNİN BİRİ ORMANDA GEZİNİRKEN BİR AĞACIN DALINDA GEYİK BUDUNUN ASILI OLDUĞUNU GÖRÜR. ÇOK AÇTIR AMA ŞÜPHELENİR. KONTROL EDİNCE TUZAĞI ANLAR. ÇÜNKÜ GEYİK BUDU İPLE BİR BOMBAYA BAĞLIDIR. EPEYCE UZAĞA GİDER VE BAŞINI KOLLARININ ÜZERİNE KOYARAK YATAR, BİRAZ SONRA BİR KURT GELİR, AĞAÇTA Kİ BUDU VE YATAN TİLKİYİ GÖRÜNCE TİLKİYE SORAR:

NE YAPIYORSUN DOSTUM?
TİLKİ CEVAP VERİR: HİÇÇ... YATIYORUM.
BURDA BİR BUT VAR.
EVET VAR.
NEDEN YEMEDİN.?
TİLKİ SAKİNCE CEVAP VERİR. ''BUGÜN ORUÇLUYUM DA''
KURT KENDİNDEN EMİN..''BEN YİYEYİM O ZAMAN..''
TİLKİ; BUYUR AFİYET OLSUN DER...

KURT BUTA UZANIR UZANMAZ BİR PATLAMA İLE ORTALIK TOZ DUMAN OLUR. KURT YARALI PERİŞAN HALDE YATARKEN, TİLKİ GELİR SAKİNCE BUDU YEMEĞE BAŞLAR...
BUNU GÖREN KURT: ''HANİ SEN ORUÇLUYDUN?''
TİLKİ PİŞKİN PİŞKİN:
BİRAZ ÖNCE TOP PATLADI DUYMADIN MI?... :D

Üst Alt