Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve bera katuhu..

Öncelikle herkese herşey için teşekkür ederim... 4 aylık zaman zarfında çok güzel vakitler geçirdim burada sizlerle..Çok güzel arkadaşlıklar edindim güldük eğlendik ağladık..Şimdi sıra nikimin hakkını verip yola koyulma vakti..

Bazen insanın sevdiklerine zarar vermeyip onları mutlu etmesinin tek yolu onlardan uzak kalmasıdır..Gönüldeki başkadır yakın olması gerekenler gönülde hep taşınacaktır..Ve gidişimin sebebinin asla sizlerle bir ilgisi yoktur..tamamen şahsi bir karardır...Sizlerden tek ricam beni dualarınızdan mahrum bırakmayın..

Bu gidiş sadece bu site için değildir..İnternet adına herşeye son verdim..Umarım sizler hayat boyu mutlu bir hayat sürer, Rabbimin layık olduğu kullar arasında yerinizi alırsınız..Benim hakkım dünyadaki tanıdığım ve tanıyacağım herkese her ne şartta olursa olsun helaldir..Sizler de haklarınızı helal edin inşaAllah..Allah'a Emanet Olun Güzel Ailem.. :G: :)

NoT: Onur Abi üyeliğimi silersen daha çok memnun olurum.. Zaten pek faydam dokunmadı.. :G:

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
ALLAH yolunu açık etsin KARDEŞ.

Dilerim her daim mutlu ve huzurlu olsun..

ALLAH a emanetsin..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ve aleyküm selam kardeşim
ne yazıcağımı şaşırdım inan
üzüldüm gitmene net olayını tamamen siliyorum diyosun
arada bir kendinden haber versen bari:(
fazla bir muhabbetimiz olmadı ama
özellikle bu cümlenden ötürü unutulmayan ve özlenenlerden olucaksın
hep de duamda olucaksın inş.
...Sizlerden tek ricam beni dualarınızdan mahrum bırakmayın..

Bir hakkım varsa üzerinde helal hoş olsun canım
kendine çok iyi bak
ALLAH a emanet ol :ovvv:

ciler

Bir B/Aşk'a 'yım..

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Galatasaray
Allah a emanet ol Revi. varsa hakkımız helal olsun. özel değilse sebebini sorabilirmiyim ?

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
şahsi bir karar sadece.. :)

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
RABBİMiz hayır işlerinde yarışan kullarından eylesin sizi öncelikle. hayatta dahada çok hizmet eden daha çok İslamı yaşayan ve yasatmaya çalışan kullar arasında olursunuz inşaALLAH. Helal olsun olmayan hakkımızda. Her güzel şeyin olduğu gibi bununda bi sonu var elbet. Bizler içinde Allah bilir artık ne zaman emekliye ayrılırız. Yaklaştı.Hayatınız inşaAllah istediğiniz gibi sürer. ALLAH yardımcınız olsun. ALLAHa emanet olunuz.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Selametle gidiniz .. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaALLAH ..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin kardeşim.Dilerim rabbimden bundan sonraki hayatın huzur ve mutluluk içinde geçer.Her şey gönlünce olsun inşaAllah.
Hakkım yok ama yinede helal olsun.
Onurcum mümkünse kardeşimi giderken özel üye olarak ayarlayalım inşaAllah.Çünkü hakettiği bir özellik..
Allaha emanet olun kardeşim.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Biz dostlukları, kardeşlikleri hiçbir zaman unutmayız. Sende bizleri unutma.
Rabbim yolunuzu kendinden ayırmasın ve her daim açık etsin.
En azından üyeliğiniz kalsın ve senede bir defacıkta olsa bizlere selam vermeyi unutma.

Üst Alt