Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Seccadem Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna

Yaradanla buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; öp beni anlımdan, öp beni seccadem Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem

Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım

Canım seccadem

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Ötelerden bir pencere aç seccadem! Üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem

Gülistan Dergisi

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Allah Teala Hz.leri razı olsun
Dün akşam umreden bir akrabamız geldi onu ziyarete gittik, o anlattı
sizlerle paylaşmak istedim,,,
Umreden dönerken vaaz vermişler
hoca demiş ki;
Allahu Tela buyuruyor ki ;Ben size inekten bembeyaz süt verdim, o süte ne irin ne kan karıştırdım düşünenler için bunda büyük hikmetler ve rahmet vardır
ve sizden namazlarınızı ihlas ile kılmanızı istiyorum namaza hiçbir şey karıştırmayın...
Rabbim namazlarımızı istediği gibi kılmamızı nasip eylesin
yollar çok ince bizde bi o kadar cahiliz
Rabbim bilmediklerimizi öğrenebilmeyi nasip eylesin.
Allah'ım sen kıldığımız namazlarımızı ve yaptıımız diğer ibadetlerimizi kabulu makbul eyle. Hatalarımızı meleklernle tamamla, bizler aciziz Sen bizleri affet...

Üst Alt