Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Seccadem...

Seccadem... Sevdali gönlünü, tertemiz endaminca acarken ve tevazu kanatlarini sererken sere serpe, beni de bas bagrina, beraber kurban olalim Sevgilinin ugruna...

Yaradan'la bulu$ma anlarimda, buseler konduruyorsun anlima. $airin dedigi gibi; öp beni anlimdan, öp beni seccadem... Dudaklarin dokunsun kalbime, ellerim degsin avuclarina, benim vefali yarim seccadem...

Gözpinarlarim sana a$ina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katinda, birkac damla gözya$im dü$erken avuclarina, rengarenk desenlerinin arasinda kayboluyor islak duygularim, sirilsiklam hicranim Canim seccadem...

Buragimsin, miracimin her vaktinde, anne kucagi gibi sararken yumu$acik tebessümün bütün azalarimi, seninle hakka vari$in, Hakkin huzuruna duru$un, dupduru rahmetin ve huzurun yogunlugunu ya$arken, senin $efkatli kucagina ve kollarina, hüzünlerimi ve kaygilarimi birakiyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla bulu$ma ve kaybolma anlarimiz...

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarinlara...

Ötelerden bir pencere ac seccadem!... Üfür buhurunu, tütsüler gönder canima.

O rengarenk desenlerini anlima i$lerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumu$acik tenini.

Seccadem; sen sadik bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kilmayi cok seviyorum.

Bana $ahadetlik eder misin mah$erde?... Bazen öylece kalakaldigim, rabbimle ba$ ba$a secde anlarimda, günahlarim icin af dilerken, ne olur $ahidim olur musun o zor günde...

Beni yalniz birakma, bu köhne zamanlarda! Cok muzdaripim, yaraliyim... Cagir her dem yanina...!
Dostum, namazligim, seccadem...

Zekeriya Maral

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Beyazmelek
Seccadem...

Bana $ahadetlik eder misin mah$erde?... Bazen öylece kalakaldigim, rabbimle ba$ ba$a secde anlarimda, günahlarim icin af dilerken, ne olur $ahidim olur musun o zor günde...

Beni yalniz birakma, bu köhne zamanlarda! Cok muzdaripim, yaraliyim... Cagir her dem yanina...!
Dostum, namazligim, seccadem...

Zekeriya Maral

Allah (cc) razı olsun kardeşim güzel paylaşımdı...
emeğine sağlık...dua ile...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
insaALLAH...

ALLAHü teaLa razi oLsun karde$im... cok güzeL'di...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık.çok güzeldi.ALLAH razı olsun.

Üst Alt