Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
qqqqqac1.jpg

Seccadem…

Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna…

Yaradan’la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; “öp beni anlımdan, öp beni seccadem…” Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem…

Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım…

Canım seccadem...

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız…

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nispet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Ötelerden bir pencere aç seccadem!… Üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, Rabbim’le baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!..

Dostum, namazlığım, seccadem…

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
çok güzeldi.ALLAH cc razı olsun.yüreğinize sağlık.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nispet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Ne mutlu göz yaşıyla seccadesini ıslatabilen gerçek kullara.Çok güzel bir paylaşım olmuş kardeşim.

Allah ebeden ve daimen razı olsun.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
emeğinzie sağlık bacim kolay gelsin....ne mutlu seccadesini islatarak namaz kılanlara.........

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
Seccadem, Alnımda öyle bir iz bırakkı... Rabbimin karşısına çıktığımda alnımda senden bir izi olsun şahitlik yapacak.

anlamlı güzel paylaşımın için Rabbim (cc) razı olsun kardeşim emeğine yüreğine sağlık

Selam ve dua ile.......

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Seccadem, Alnımda öyle bir iz bırakkı... Rabbimin karşısına çıktığımda alnımda senden bir izi olsun şahitlik yapacak.

anlamlı güzel paylaşımın için Rabbim (cc) razı olsun kardeşim emeğine yüreğine sağlık

Selam ve dua ile.......
Allah razı olsun

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Gercekten cok güzeldi Naksi kardesim emegine yüregine saglik
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile........

Üst Alt