Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
R1009403.jpg

O’nun şefaatine nail olabilmek için yüzümüzü ağartmamız, amel yaparak ona biraz yardımcı olmaya çalışmamız lazımdır. Çünkü her insan çobandır ve kendi çobanlığından sorumludur. Onun için ilk olarak kendimize, çocuklarımıza, komşularımıza, dost ve arkadaşlarımıza karşı (dini yaşamak ve anlatmak hususunda), biraz gayret göstermemiz lazımdır.

Nihayetinde her kim Allahu Zülcelal’in emanetini yerine getirme gayretinde olursa, O’nun taatinde, ibadetinde bulunursa, o kimse, Allahu Zülcelal’in emanetini eda etmiş olur. Her kim de bunun aksine hareket ederek, emir ve nehiylerini yerine getirmezse, Allah muhafaza O’na ihanet etmiş olur.

İnsanın günahı ne kadar çok ve büyük olursa olsun tövbeden umutsuz olmamalıdır. Günahları affetmek, Allahu Zülcelal’in katında hiçbir şey değildir. İnsan asla demesin ki: “Ben içki içiyorum, bir sürü günah işliyorum, benim tövbem kabul olmaz.” Her ne yaparsa yapsın, hakiki olarak Allahu Zülcelal’e yönelirse Allahu Zülcelâl inşaallah-u teala onu affedecektir. Allahu Zülcelal’in yanında günahları affetmek çok kolaydır. Yeter ki insan samimi olarak Allahu Zülcelal’e yönelsin.

Son düzenleme:

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
İnnallahe Kane tevveben Rahim. (Şüphesiz ALLAH (cc) tevbeleri kabul edici çok merhametlidir.) Rabbimizin Rahmetinden ümiidimizi kesmemeliyiz. Yüce ALLAH (cc) Kuran-ı Keriminde yine ''La tegnetu min Rahmetillah'' ALLAH'ın (cc) rahmetinden ümidinizi kesmeyin diyor...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Ümİdİmİzİ kesmeden rahman,'inin yolundan İlerlemeyİ nasİp etsİn mevlam cÜmlemze . Allah razi olsun abİm.

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Allah razı olsun abim Rabbim bizi umutsuzluktan uzak eylesin emeğine sağlık abim

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Rahman razi olsun abii ins.

Üst Alt