Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fridevsi_ala

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ruslar tarafından şehid edilen Çeçen lider Sadulayev'in resimleri, görenlerin kanını dondurdu.

24/07/2006

Geçtigimiz Haziran ayında Ruslar tarafindan sehit edilen genç Ceçenistan Cumhurbaşkanı Seyh Abdulhalim Sadulayevin resimleri, görenlerin kanını dondurdu. Geçtigimiz Haziran ayında Ruslar tarafindan öldürülen genç Çeçenistan Cumhurbaşkanı Şeyh Abdulhalim Sadulayev"in çatısmada öldürülmesinden hemen sonra çekilen resimde çok çarpıcı bir görüntü ortaya çıktı.!
Ölümünden hemen sonra, gördüğü manzaradan çok etkilenen bir işbirlikçi çeçen polis tarafindan cep telefonuyla çektigi bu resim çeçen haber sitelerine ulaştı.
Şeyh Abdulhalim Sadulayev'in çekilen fotoğraflarında, akan kanın kolunda ALLAH yazısı oluşturduğu gözlendi.

Resmi çeken isbirlikçi çeçen polisin, bu olaydan sonra çok etkilenip pişman olduğu ve görevini bırakıp saklandigi iddia ediliyor.

buradan bakabiilirssiniz
http://www.dunyabulteni.net/haber_detay.php?haber_id=4036

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM sehadet makamını cümlemize nasip etsin..

bunu yapan kişiler vicdanlarından nasıl kaçacaklar.

MEVLAM tüm azaları ALLAH ALLAH atan zakirlerden eylesin cümlemizi...

Bende bir ara birinin ameliyatta iken,vücudundan ALLAH ALLAH sesleri geldiğini söyleyen bir doktorun bu olaya şahit olduğunu duymuştum...

fridevsi_ala

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
NECMEDDIN DEMIŞKI Bende bir ara birinin ameliyatta iken,vücudundan ALLAH ALLAH sesleri geldiğini söyleyen bir doktorun bu olaya şahit olduğunu duymuştum

tüylerim diken diken oldu duymamıştım böyle bişey ALLAH C.C RAZI OLSUN

RABBIM cumlesindende razı olsun sehadet serbeti içmeye cumlesinede nasip etsin INSAALLAH

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
şehitliğin çok makamları var ama kafirlerle savaşıp ölmenin ölümlerin en güzeli

RABBİM şehadet makamı istiyen tüm müslümanlara nasip etsin

Üst Alt