Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde göreve çıkan timdeki bir askerin üzerinde el bombasının patlaması sonucu 4 asker şehit oldu. Şehitlerin aileleri gözyaşlarına boğulurken şehit piyade er Ali Osman Altın'ın babası Ali İhsan Altın'ın sözleri hafızalara kazındı.
Afyonkarahisar'ın Büyükkalecik beldesinde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Altın Ailesi'nin 8 çocuğunun en küçüğü olan Ali Osman Altın'ın şehit haberi iki üst rütbeli subay tarafından verildi.
Baba Ali İhsan Altın'ın dağdaki hayvanlarını otlatmaya gitmesi nedeniyle uzun süre Belediye Başkanlığı'nda bekleyen askeri yetkililer, baba Altın'ın eve gelmesiyle acı haberi verdi.
Ailenin 8 çocuğunun en küçüğü olan Şehit Piyade Er Ali Osman Altın'ın evinde gözyaşı dökülüyor, ağıtlar yakılıyor.
100582.jpg

Şehidin evinin önünde bir ambulans bekletildiği görüldü.
''Şehit babası olduk'' diyerek gözyaşı döken Ali İhsan Altın, ''oğlum ile en son bir gün önce görüştüm. Kasım ayında da terhis olacaktı. Şehit babası oldum, nasip böyleymiş, vatan sağ olsun'' dedi.
Şehit Piyade Er Ali Osman Altın'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

100581.jpg

100584.jpg

100583.jpg

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde Koçyiğitler Karakolu mevzisinde bir askerin üzerindeki el bombasının patlaması sonucu şehit olan 4 askerden piyade er İbrahim Öztürk'ün (22) Tarsus'un Mithatpaşa Mahallesi 2831 sokaktaki evinde yas var.
Tarsus Garnizon Komutanı Binbaşı Abdulkadir Yavuz ve Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Maden, Diyarbakır Koçaran köyü nüfusuna kayıtlı olan şehit askerin evine giderek ailesine başsağlığı diledi.
Şehit babası Hacı Öztürk ile anne Nermin Öztürk rahatsızlanarak Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan şehit askerin cenazesinin yarın ya da çarşamba günü düzenlenecek törenle şehitlikte toprağa verileceğini söyledi.
Şehit piyade er İbrahim Öztürk'ün terhisine 2 ay kaldığı belirtildi.

100585.jpg

100586.jpg

rabbimyar ve yardimcilari olsun sabirlar versin,rabbim

mekanlari cennet olsun insaallah.

alintidir

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Allah sabır versin kalanlarına...mekanları cennet olsun inş....

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Şehit haberlerini duydukça, Türk bayrağına sarılı tabutları gördükçe, evlatlarını, eşlerini, yakınlarını toprağa verirken hala dimdik durmaya çalışan vakur insanları gördükçe tıkanıyorum diyecek bişi bulamıyorum. Rabbim rahmet etsin şehitlerimize, askerlerimizin yardımcısı olsun Mevlam. Sabır diliyorum şehit yakınlarına..

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ALLAH ım sen vatanımıza milletimize birlik dirlik ver. Düşmanın pis oyunlarına getirme bizleri. İç ve dış her türlü tehlikelerden muhafaza buyur. Kardeşlerimizede Efendimiz'le (SAV) birlikte cennette olmayı nasip et. Geride kalanlarınada sabırlar ver YARABBİ. (Amin)

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Rabbim sabırlar versin çok zor bir durum bizde geçen yıl şehit verdik acısı büyük oluyor
Allah mekanlarını cennet etsin hepsinin de
Allah razı olsun

SUDENUR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allah'ım yar ve yardımcıları olsun:(

ateş elbette düştüğü yeri yakıyor :(
ölenlere haktan rahmet kalanlara sabır diliyorum.
Mekanları cennet olsun inşaallah.(amin)

Üst Alt