Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
48943.jpg

Aktütün'de şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Aygör'ün, "rüyasında gördüğü Hz. Muhammed (sav)'in başını okşadığını" söylediği belirtildi

Terör örgütünün, Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Jandarma Sınır Birliği'ne yönelik gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Kırıkkaleli Uzman Çavuş Hasan Aygör'ün, "rüyasında gördüğü Hz. Muhammed (sav)'in başını okşadığını" söylediği belirtildi

Yaklaşık bir ay önce annesi Gülten Aygör'ün cenaze törenine katılan şehit Hasan Aygör'ün, yanında bulunan arkadaşlarına ''Cenazeye gelmeden bir gün önce Efendimizi (sav) rüyamda gördüm. Ben oturuyordum. Yanıma gelerek başımı ve saçlarımı okşadı. Ardından da bana tebessüm ederek ayrıldı. Uyandığım zaman içime bir huzur doğdu. Şehit olacağımı hissetmeye başladım.'' dediği öğrenildi.

Şehit Aygör'ün, annesinin cenazesinde arkadaşlarına, görev yaptığı Aktütün Karakolu hakkında da şu bilgileri aktardığı kaydedildi: "Karakol çok eski, arkadaşlarımla birlikte her çatışmada karakolun yıkılmasından korkuyoruz. Bazı arkadaşlarımız çadırlarda kalıyor. Buna rağmen hepimiz şehit olmak için can atıyoruz."

CİHAN

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
onlara öldü demeyin ...:ağlıyorum:

rabbim onların sefaatlerine nail eylesin cümlemizi ...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah bizlerede en güzel ölümler nasip eylesin.İman üzere ölmeyi nasip eylesin.Amiiin.
Allah razı olsun.
sehitanasi.jpg

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun askerlerimizi şehit kabul etmeyenlere güzel bir cevap olmuş bu konu ..Rabbim cümlemize şehitliği nasip etsin inş..

ihda

Edep_Ya_Hu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
'Ve Allah yolunda öldürülenlere ''ölüler''demeyin.
Hayır onlar diridirler ve fakat siz sezemezsiniz.(bakara-154)

Ne güzel makama erişmiş kardeşimiz...
Rabbim bizede hayırlı ölümler versin inşeAllah...
Paylaşım için Rabbim razı olsun

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Ahh şehit olmayı kim istemezki..ne mutlu onlara.Allah bizlerde hayırlı ölümler nasip etsin..amin

Üst Alt