Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
hira kardeşimle tanışma fırsatını bulamamakla beraber kalemi güçlü bir kardeşimiz olduğunu yazılarında kullandığı dili çok iyi kullandığını biliyorum.sizi aramızda görmek çok güzel..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
selamlar olsun hira kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin sizi pek tanımasamda gelişiniz huzur verdi kardeşim....selam ve dua ile..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Gönlü olan hep yaralıdır zaten. Hep bir hüzün vardır yüreğinde. O hüzündür Rabbiyle onu yakınlaştıran. Gönlündeki yaraların, kendine dair olsun. KUldan gelene gönlün çelikten duvar olsun ki; duyma , görme , bilme olumsuz hiçbirşeyi..

NASILDA GUZEL BIR SOZDUR BU BOYLE:)
HOSGELDIN HIRA ABLAM
BEN MELEK YANI UYELERDEN
BASAGIMMM GETRDI BENI BURAYA ALLAH RAZI OLSUN
VEEEE SIZIN GIBI GUZELLIKLERLE BULUSTURDU
=)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı ExELaNcE
hira kardeşimle tanışma fırsatını bulamamakla beraber kalemi güçlü bir kardeşimiz olduğunu yazılarında kullandığı dili çok iyi kullandığını biliyorum.sizi aramızda görmek çok güzel..

:) Hususen tanışamasakta ilk Kalu Bela'dan gelen manevi tanışıklığımıza, beş yıldır da İslamicportaldaki sanal tanışıklığımız eklenmişti Exelance kardeş. Bunlardan da öte uhuvvet kardeşliğimiz var elhamdülillah. Sizi her zaman beğeni ile takip eder, teknoloji ile olan uyumunuza hayranlık duyarım , teknoloji fakiri biri olarak. :) Sizlerle olmak güzel. Ne olursa olsun, gene birgün buluşabilmekte. Bu tür kısa ayrılıklar ve sonrasında her halükarda gelen beraberlikler muştular taşımakta aslında ahirete dair. Dünya tarlasında kaybolsakta birgün, yarın ahirette hep beraber buluşacak, orda devam edeceğiz demektir, ona işarettir inşaAllah. Allah Razı Olsun.

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Nehir
burada herkes birbirni tanıyormu?ben hiç kimseyi tanımıyorum neyse sizde hoşgeldiniz:)

Zamanla sizde tanıyacak ve tanınacaksınız inşaAllah. Sizde Hoşgeldiniz :)

Esencemrem; Aleykumselam kardeşim, sağolasınız. Huzur sizin içinizde, biz sizden aldık o huzuru elhamdülillah.

Ve Peri kardeşim; Eskiden gelen bir tanıışıklığımız var mıydı sizinle, çok yakın geldiniz bana :) Hani olur ya,eskiden tanışıyoruzdur da, şimdi yeni nickle giriş yapıyorsunuzdur :)

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
nur.jpg

SELAMLAR VE DUALAR İLE TEKRAR ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM....

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selam ve dualar müşterek Maxımillian kardeşim, hoşbulduk. Hep hoş kalasınız inşaAllah.

Üst Alt