Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
hiç bos yere sözleri uzatmaya laf atmaya gerek yok kardeşim ....kardeslik ve ihlasi bozmayalim lütfen sadece burasi için değil her bulunduğumuz ortam lar için gelen hayirla gelsin giden kardesleirmzide hayirla çiksin ...kimse buranin avukati değildir ... Allah rizasina dayanmayan her konusma ve her amelde bostur bu konu burada kapansini rica ediyorum...begenmeyen daha hayirli bir sey sunsun yoksa faydasizdir zaman israfidir

ha hayir konusulsun yada susulsun lütfen ... rabbaim hayirli ortamlarda hayirli isler ile mesguliyetlerimiz arttirsın ebeden

hosgörü ile kalmak dua si ile

salih70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
sen benim muhatabım değilsinki :) her zaman hayıroslun diye
eleştiri olmayacakmı sende saçmaladın ha

salih70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
hiç bos yere sözleri uzatmaya laf atmaya gerek yok kardeşim ....kardeslik ve ihlasi bozmayalim lütfen sadece burasi için değil her bulunduğumuz ortam lar için gelen hayirla gelsin giden kardesleirmzide hayirla çiksin ...kimse buranin avukati değildir ... Allah rizasina dayanmayan her konusma ve her amelde bostur bu konu burada kapansini rica ediyorum...begenmeyen daha hayirli bir sey sunsun yoksa faydasizdir zaman israfidir

ha hayir konusulsun yada susulsun lütfen ... rabbaim hayirli ortamlarda hayirli isler ile mesguliyetlerimiz arttirsın ebeden

hosgörü ile kalmak dua si ile

iyi karşıladınız lakin öbür arkadaş ayıp etti sırlı düğüm

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
eleştirmiyorsunuz eleştirmek yasak değil serbest ama uslubunuza dikkat ederseniz iyi olur eleştirmiyor canınız sıkılıyor saçma sapan konusuyor ona buna laf atiyorsunuz o kadar ... konuda amaç disi açilmiş olmali devam eden düüsncelerinize bakilir ise ...buda benim eleştirim dir ...

cevap yazam geregide duymuyorum size ...
rabbim gerçektem nick iniz gibi salih eylesin sizi hayirli akşamlar

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Değerli Kardeşim Forumumuza Hoşgeldin Sefalar Getirdin Fakat Burası Bir Chat Ortamı Değil! Üslübünüzü Değiştirirseniz Memnun Olacagım.Duygu düşüncelerinize ve eleştirilerinize Karşı değiliz!

Forumda Gerginlik Ortamı Olusturmaya Çalısmıyoruz Lütfen Forumumuzun Kalitesinde Mesajlar Bırakırsan Seviniriz Kardeşim.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Öncelikle hoşgeldiniz,

Üyelerimizin belirttiği gibi yıllardır bu kuralımız var, kaldıralım diye düşündüğümüz de olmadı. :)

Haklı olabilirsiniz, günde 3 konu sınırı ile konu sayımız az olabilir ancak çok konu olmasındansa aktif konuların olmasını tercih ediyoruz.

Forumtr ile kıyaslamanız pek hoş olmamış, forumtr ile aramızda dağlar kadar fark var, belki hiçbir zaman onlar kadar büyük olamayız ancak onlara benzemeye de çalışmayız.

Forumumuzun belirli kuralları var, kuralları beğenmeyenler için değiştirme gereği de duymuyoruz. Günlük 3 konu açma sınırı bir kuraldır ve uymayanlar hakkında gerekli işlemler uygulanır, diğer kurallarda olduğu gibi.

Konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum. (Eleştiriye karşı olduğum için değil, yeterince açıklama yaptığımı düşündüğüm için.)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
SaLih karde$ sizi kim gönderdi?.. =)
yorumLarinizi okuyunca yüzümde bir tebessüm beLirdi..
komik ve cocukca buLdum yorumLarinizi.. forumumuzda fitneciLik yoktur ama bana öyLe geLiyorki siz ortaLigi kari$tirmaya geLmi$siniz..
ama karde$Lerimiz size ho$geLdiniz demi$ saygi göstermi$Ler sagoLsunLar...
cok büyük bir inceLik yapmi$Lar...

kış meleği

Allah'ın Aciz Bİr Kulu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
biz bu siteden memnunuz istemeyen gelmesinnn
ve diğer forumlarla da kıyaslamasın lütfenn
bu site böyle çok güzelll
emeği geçenlere teşekkürler

Deli-Divane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
kan damlasina katiliyorumm,pekte hos gelmemissiniz :p:)

Üst Alt