Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yenihayat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
herkese yürekten selam sevgi ve saygılar, 2008 yılında üye olmuştum foruma,arayış içerisindeydim, tasavvufa yönelmek istiyordum ancak ortamım,çalışma şartlarım ailem hiç uygun değildi,buradan çok fayda gördüm önerilen tüm kitapları okudum ama birşeyler hep eksik kaldı.aslında biliyordum neyin eksik olduğunu terbiye almaya ihyitacım vardı mürşid desteği görmeden tek başına bir yere kadar gelinebiliyordu. sonrasında bundan nedense çok korktum,yanlış yollara sürüklenir miyim, sahte yol göstericilerin eline düşer miyim diye forumdan da uzaklaştım bir anda.yol almak istiyorum halen tasavvufta ama bir çevrem işte zirvede olduğum bir kariyerim var tüm bunlarla nasıl başedeceğimi bilemez haldeyim.
tekrar samimi bir merhaba ve hayırlı cumalar.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Hayırlı Cumalar
:hoşgeldin: tekrar..
Allah cumanın hürmetine yar ve yardımcınız olsun

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ve aleyküm selam kardesim
hosgeldiniz
üyeliginiz hayirlara vesile olur insaAllah
:gul:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
hoş geldin kardeşim inşallah istediğin yere gelirsin kalbinin sesini dinle yeter allah cc sana yol göstersin bildiğinden şaşma yeter oldukça bilgili bir insansın anladığım kadarıyla allaha emanet ol rabbim yar ve yardımcın olsun

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
aleykümselam hoşgeldiniz
istemek sizden vermek Rabbimizden
Rabbim gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlısıysa nasip etsin

Üst Alt