Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

darkmaster

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben ateist bir gencim.sizinle tartışmaya geldim.soracaklarım var:D

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Hoşgeldiniz Kardeşim. Çalıştığımız yerden olsun Sorularınız :D

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Merhaba .. İnançlar üzerinde yapılan kuru tartışmalar, anlamak üzerine yapılmadığı müddetçe yarar getirmez ..
Diğer yandan merak ettiğin hususlarda aklımız yettiğince yardımcı oluruz yeterki sen iyi niyetine bizleri ikna et ..

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Tövbe Estagfirullah.. Aleyküm selam

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
ateistim demekle ateist mi olunuyor? acep Tıpkı müslümanım demekle müslüman olunmadıgı gibi

Hoşgeldn genç

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
ateistim demekle ateist mi olunuyor? acep Tıpkı müslümanım demekle müslüman olunmadıgı gibi

Hoşgeldn genç

Bu söylemin çok hoşuma gitti :) evet hoşgeldin genç soruların zor olamasın gerçi buradaki kardeşlerim hepsinin üstesinden gelirler evelAllah ...Üyeliğin hayırlı ve daimi olur inş aramızda kalman temennisi ile ...

Seda Gedik

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Hoşgeldin :) Hayırlısıyla sorularına cevap alırsın inşallah :)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hoş geldin kardeşim.başta dinimize ve kendine zarar verecek tartışmalardan kaçınmanı öneriririm sana.İllaki islam hakkında bir şey öğreneceksen aç Kur'anı oku.İslamı araştıracaksan aç peygamberimizin hayatını oku.Yoksa bizler cevap yazarız sen bir şeyler yazarsın kuru bir tartışmadan ileri asla gitmeyecektir.hatta tartışma sonunda hiç kimsenin istemediği sonuçların çıkacağını şimdiden görür gibiyim.Ben şahsım adına asla hiç bir tartışma içinde olmamaya kararlıyım.Bildiğimi burada paylaşırım bilmediğimide buradan öğrenmeye yoksa araştırmaya çalışıyorum.Bu güne kadar hiç bir tartışmadan bir faydalı sonuç çıktığına şahsım adına şahit olmadım.
Allah bizlere kalplerimize iman ve şuurlu bir inanç nasip etsin.
Vesselam.

Üst Alt