Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : hayrullah
We aleyna aleyküm selam emin abi hos geldin sefalar getirdin

Ayaklarına kaynar sular mı dökelim.Bizi mutlu ettin gelmen le abim ne kadar söyledim ise seni getiremedim.Doğrusu kim söyledide uyup geldin buraya o arkadaşı takdir ettim.

İnşeAllah hayırlı paylaşımlarada bulunmak üzere

selametle.... :)

:)) Hayrullah kardeşim benim. evet çok haklısın. Kaderde buraya üye olmakta varmış :) diyelim mi bilmiyorum..Her şey nasib meselesi. Ne diyor ecdatımız ;
Nasibse gelir hintten yemen'den,
Eğer nasib değilse ne gelir elden :)

Nasib oldu geldik işte elhamdulillah.. ama işin açıkcası senin bana üye ol diye haber verdiğinde burası pek öyle ahım şahım bişi değildi :D şimdi gerçekten süperr olmuş.emeği geçen kardeşimi tebrik ediyorum. Takdire şayan yani.. kim yaptı bu siteyi böyle müteahhit kim :) yoksa sen misin :)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : m_emin
şimdi gerçekten süperr olmuş.emeği geçen kardeşimi tebrik ediyorum. Takdire şayan yani.. kim yaptı bu siteyi böyle müteahhit kim :) yoksa sen misin :)

yok be abim ne gezer biz nasıl yapalım böyle siteyi sağolsun habibe . cihan ve hekimoğlu kardeş yapıyor bizde yanlarında idare ediyoruz işte.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : hayrullah
ORiJiNAL YAZARI : m_emin
şimdi gerçekten süperr olmuş.emeği geçen kardeşimi tebrik ediyorum. Takdire şayan yani.. kim yaptı bu siteyi böyle müteahhit kim :) yoksa sen misin :)

yok be abim ne gezer biz nasıl yapalım böyle siteyi sağolsun habibe . cihan ve hekimoğlu kardeş yapıyor bizde yanlarında idare ediyoruz işte.
=)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von deli_boran
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Aramiza hos geldin sefalar getirdin abim.
Seni burada görmek ne güzel..
Sizin gibi cok degerli Üyelerimizle bir cati altinda toplanma firsatimiz oldugu icin ne kadar mutluyum bilemessiniz...
Rabbim bu beraberligimizi daim eylesin insallah...

Abim sana hos geldin hediyem var

EVELDEN HOS GELDİN ARAMIZA RABİM BERABERLİK NASİP ETSİN İNŞALLAH...

SANA GELİNCE HABİBEMSİN NİYE BİZE HEDİYE YOK BEN KABUL ETMEM BENDE HEDİYE İSTERİM ONA GÖREE.. :D :D

Sanada hediyem olacak cok yakinda
bizi izlemeye devam et)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bizlerde senin gibi degerli bir abimiz olduguna cok mutluyuz
sizleri cok seviyorum Allahi icin...

Siteyi kimmi yapti?
Tabiki her binanin bir mimari vardir ve sitenin mimari degerli Adminlerimizdir ama is birtek mimarla bitmiyor ve sitemizi böyle güzellestiren siz degerli Üyelerimiz ve görevlilerimizdir...

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Abim sana hos geldin hediyem var http://dl11.hemenpaylas.com/1162810271/174474/tanitimklip.wmv]

habibemsin kardeşim yüce Rabbim Razı olsun sizden .amiin. ama gönderdiğin hediyyeni bir türlü alamadım haberin olsun. hangi kargoya verdin dursun kargosuna mı :))

öyle bir yavaş açılıyo ki dosya valla ablam merak ettim hediyeni sabahtan beri açılmadı.

Fani dünya kardeşim sizde çok sağolun. Hoşbulduk. selam ve dualarımla.

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN NE İYİ ETTİNDE GELDİN ÇOK SEVİNDİRDİN BİZİ..HAYIRLI OLSUN ÜYELİGİN EMİN ABİ...ENGİN PAYLAŞIMLARINIZI MERAKLA BEKLİYORUM...SELAMETLE..

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN.YÜCE ALLAH DAİM EYLESİN.
AİLEMİZDE HERKESE YER VAR... :p

Üst Alt