Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Öncelikle bu forum da emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik eder emeklerinin len tebur olmamasını Hak Tealadan niyaz ederim..Öncelikle acizane bir kaç fikir alış verişi yapmak isterim tabi tercih yine siz değerli site yöneticilerinindir.Forum için de Kişisel Gelişim ve El işi ve Göz Nuru başlığı ile yeni bir Bölüm açılmasını şiddetle tavsiye ederim...Bir kaç gündür Anasayfa da aradım bu başlık altında bir konu ama bulamadım ya ben körüm :) ya da böyle bir alt forum yok..Selam ve Saygılarımı arzederim..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
selamun aleykum..

bu bolumde neler paylasilacak sorabilirmiyim ..

acikcasi fazla bolumlerin olmasi taraftari deiliz..

kendi yaptiginiz bir sey ise..
paylasmak istediklerim bolumundende paylasabilirsiniz..

genis kapsamli oldugundan biz boyle dusunduk ..
bu bolumu actik ..

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ve Aleykum Selam..
Kişisel gelişim adında zikrolunduğu gibi kişinin İnsanların yaşam koşullarını geliştirmek ve kendilerini geliştirme konusunda baş vuracakları yararlığı tartışılamayacak kadar önemli bir konudur..KİŞİSEL GELİŞİMİN AMACI
Yaşamın esas unsurları olan , mutluluk sağlık yeterli maddi refah ,güvenlik, ilişkiler, iç huzuru, umut ve aile ilişkilerinde iyi seviyelerde bulunmak ve bu konularda devamlı gelişme içinde olmak.Sözü uzattım kusura bakmayınız !! yani bu konu kişilerin kendilerini geliştirme hususunda ışık tutan bir konudur tabi takdir yine sizindir..El iş Göz nuruna da gelince bunlar daha çok bayanların katılım yapacağı bir bölüm olacaktır eminim.Forumun içeriği dantel, oya,örgü vesair konular olacaktır yani elin emeği ve gözün nuru ile oluşan her emek paylaşılacaktır..Örnek
1950sirishrosedoilyyr7.jpg
Anlayacağınız gibi el emeği ürünlerin paylaşımı yapılacaktır..

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Çok teşekkür ederim Onur Bey kardeşim inanın çok faydalı olacak özellikle el işi örneği arayan bayanlar için tıklama rekoru kıracağız :)

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Yalnız yeni alt forumu tanıtmak amacı ile 2 konu açacağım böylelikle günde 3 mesaj hakkını ihlal edeceğim birazcık 5 olacak kusura bakmazsınız di mi :) sadece bu günlük söz.. :)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Tamam önemli değil :) Ben teşekkür ederim.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
banane banane önce ben yazdim abi yaaa :p :p
hem bizim bura daha soguk

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846