Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
immm
gelin kaynana cilik oynadikta az biraz
:hahaha:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
immm
gelin kaynana cilik oynadikta az biraz
:hahaha:
:hehehe::hehehe:
Çok cadı bir kaynanayım di mi ama :Dayak:Ben oğlumu öyle kolay kolay sana yem etmem :hehehe:elimi ayağımı öpeceksin sonra tüm işler senin ayrıca çayımı açık kahvemi orta şeker isterim :Dayak: ben kalkmadan kalkılacak ben yatmadan yatılmayacak ona göre :Dayak: oğlum kınalı kekliğim nerden buldu da sevdi seni bilmem ki kuru mu muru dal gibi bir kızsın sanki :kiki::kiki:ah ah beni dinlemedi ben ona alacaktım şöyle kapı gibi iri kıyım bir kız sabah akşam çift koşardık :hehehe::hehehe:atalarımız derlermiş ya öküzün büyük olsun varsın sapan düşünsün söz meclisten dışarı tabi birden o geldi aklıma acaba gerçekten böyle mi düşünüyor kayınvalideler eğer böyle ise yandık biz ekk olduk açılımı ( evde kalmış kız kuruları ):hehehe::hehehe::hehehe:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ama anne biz birbirimiz cok seviyoruz :(:( neden böyle yapiyorsun ki :ağlıyorum:

biz arkadslarla kurduk sende gel basimin üstünde yerin var

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
ama anne biz birbirimiz cok seviyoruz :(:( neden böyle yapiyorsun ki :ağlıyorum:

biz arkadslarla kurduk sende gel basimin üstünde yerin var

Şaka bir yane tabiki de büyüklerimiz başlarımızın tacıdır hayat rehberlerimiz akıl öğretmenlerimizdir ama real hayatta böyle kareler de aza indirgenmeyecek kadar da çok ne yazık ki Allah tüm ebeveynlere duygu ve akıl hüzmesi ile birleşmiş vicdan nasip eylesin..

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
amin amin..

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ya şimdi yorumlarımızı okuyorumda neler yazmışız ya böyle (: o anki halet-i ruhiyemiz amma da hayalperest (:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:hihi: :kahkaha:
ben bayagi sevmistim ya kötü kaynana beceriksiz gelin:D:D

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Kötü kaynana yok kötülüğe sevkedilen kaynana var :hahaha: beceriksiz gelin kısmına bir şey diyemiyeceğim.:hahaha::hahaha:

hadi ordan kötü kaynana cadisin iste cadi cadi :D:D
hem gelin beceriksiz degil herseyi kabul ediyor herseyi yapabilyir daha ne istiyon yaa :kahkaha:

Üst Alt