Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
kardeşler geçen gece rüyamda Bilal abimin ailesini gördüm bana abimin telefonundan mesaj attılar neden attınız dedim Bilal istedi dediler çok üzüldüğünüz için mesajda bir Türk bayrağı vardı...benim kendimce acizane yorumum inşallah abim o kadar sabırlıydıki şehitlik mertebesi almıştır sizinlede paylaşmak istedim...aleyküm selam kardeşlerim Rabbim abimin mekanını cennet etsin nur içinde yatsın inşallah

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Amin inşaallah rüyan gerçek olur abimiz şehitlik mertebesine ulaşan kullardan olur

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm selam
Hayır olsun inşALLAH rüyanız
Abimiz çektiği acıların mükafatını görüyordur inşALLAH...

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
amin insaAllah nur ablam amin ecmain insaALLAH
2 gün önce bilal abimizle ilgili bir rüya gördüm... çok güzeldi abimiz iyi insaALLAH
tam hatırlamıyorum ama uynadıktan sonra hiç bu kadar gönlüm ferah olmamıştı ...

rabbimiz bir dünya ve ahirette sehitlik mertebesi birde dünyada olmasa bile ahirette sehitlik mertebesi verir insaALLAH abimizde ahiretteki sehitlik mertebelerindendir ...

kabri nur olsun nur içinde yatsin amin ecmain insaALLAH

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
kardeşler geçen gece rüyamda Bilal abimin ailesini gördüm bana abimin telefonundan mesaj attılar neden attınız dedim Bilal istedi dediler çok üzüldüğünüz için mesajda bir Türk bayrağı vardı...benim kendimce acizane yorumum inşallah abim o kadar sabırlıydıki şehitlik mertebesi almıştır sizinlede paylaşmak istedim...aleyküm selam kardeşlerim Rabbim abimin mekanını cennet etsin nur içinde yatsın inşallah

Aminn aminn ;( allah razi olsun kardesim insallah abim sehit oldu rabbim onu cennetiyle müjdeler insallah cok sevindim paylaştıgın için allah razı olsun

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Allah sizdende razı olsun inşallah abimin mekanı cennet olsun inşallah dualarımız hep onun için

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
amin inşallah.Bu dünyadaki cektiklerine karşılık şehidlik mertebesi alır inşallah abim.Nur içinde yat abim nur abim can abim mekanın cennet olsun.herzaman olduğu gibi yine dualardasın.dualardan hiç eksik olmayacaksın.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbimin izni ile şehitler mertebesindedir çektiği sıkıntılar mükafatı olmuştur inş..Rabbim mekanını cennet eylesin ..

Üst Alt