Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Esselamü aleyküm can dostlarım can kardeşlerim.Allah'ın selamı,rahmeti ve mağfireti sizlerin ve tüm ümmeti Muhammedin üzerine olsun inşaAllah.
Sevgili kardeşlerim malumunuz üzere Cuma günü ameliyat olacaktım fakat kısmet olmadı Allah'ın izni keremi ile Cumartesi sabah oldum.Olmadan önce doktor bir haftada yürürsün on beşgündede koşarsın demişti.Fakat ameliyata başlayınca dışardan göründüğü gibi değilmiş dizinin iç kısmı yani kemik ve kıkırdaklar çok yıpranmış dedi ve ilave kanallar açarak sürtünmeyi kolaylaştırmayı amaçlamış.
Ameliyat öncesi 15 günde koşacaksın diyen doktor ameliyat bitiminde 40 gün yürümeyeceksin dedi.Ben zaten kendim ettim kendim buldum diyerek Allaha şükürler olsun daha beterinden korusun diye dualar etmekteyim.
Siz değerli kardeşlerimin samimi ve içten dualrınızı hep hissettim.Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.Rabbim sizlerden ebeden razı olsun.Rabbim sizleri ve tüm inananları sağlıktan sıhhatten ve en önemlisi imandan Kur'andan ayırmasın.Amiiiin.
En güzele emanet olun
.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Rabbim yardımcınız olsun..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ve aleyküm selam ve rahmetaullah rabbim afiyetin lezzetini sonuna kadar duyursun hafız abim çok geçmiş olsun yeni duydum bir aydir hastane ile bizde uğrasiyoruz hamdolsun her hale rabbim safi ismi hürmetine merhemini sürsün üzerinize tekrar geçmiş olsun rabbim daha kötüsünden korusun hafız abim ...kendinize dikkat edin ama :)

dua muhabbetle ve afiyetle kal ebeden abim

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Rabbim c.c sifa versin insALLAH...
Yar ve yardimcisi olsun yüce Mevlam ABIMIZIN...
DUADA UNUTMAYALIM INSALLAH...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
çok büyük geçmiş olsun kardeşim konuya anca vakıf olabildim
inşallah tez zamanda iileşir tekrar hizmetlerinize koşarsınız..

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Abi seni yeniden aramızda görmek çok mutlu etti...İnşallah tez zmanda kalkarsın ayağa...Futbol oynamayada başlarsın inşallah kısa zamanda:)
Dua ediyorum sürekli sana...Allaha emanet ol...selametle...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
İNŞALLAH O 40 GÜNDE TEZ ZAMANDA GEÇER ABİM.bİRAN EVVE SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN. BU KARDEŞİNİN ACİZ DUALARI HEP SENİNLE UNUTMA.

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ve aLeykum SeLam hafiz karde$im...

büyük gecmi$ oLsun... Rabbim tez zamanda sagLiginiza kavu$turur insaALLAH...

Üst Alt