Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
selamün aleyküm öncelikle hepinizin hakkınızı helal etmenizi istiyorum cünkü benim engelli kardeslerimin sitesinde üyeligim vardır burdaki güzel bilgileri orada onlarla paylaşmak istiyorum paylaşıyorumda bunlardan bazıları burda bizimle paylaşan arkadaşların paylaşımını kopyalıyorum belki yanlıs bisey ama ordaki arkadaslarımızında bundan yararlanmasını istiyorum eger kopyaladıgım için emek calmıs gibi oluyorsa tekrar tekrar özür dilerim hakkınızı helal edin sadece söylemek istedim rabbime emanetsiniz allah yar ve yardımcımız olsun

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ve aleykümselam ve rahmetaullah
rabbim hayir ve güzelliklerden ayirmasin hayirda mesguliyetini arttirsin insaALALH

burada paylaşımlar zaten herkeze acık olması icin herkesin yararlanamasi icindir
paylasirken emege saygi bakimindan alıntı diye yazilmasinda sorun olmaz insAllah

istedigin heryerde paylasabilirsin acizane fikrim zaten güzellikler paylasmak icindir ..

rabbim cc. razı ve hosnut olsun ebeden daimen
dua ve selametle

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ve aleykümselam ve rahmetaullah
rabbim hayir ve güzelliklerden ayirmasin hayirda mesguliyetini arttirsin insaalalh

burada paylaşımlar zaten herkeze acık olması icin herkesin yararlanamasi icindir
paylasirken emege saygi bakimindan alıntı diye yazilmasinda sorun olmaz insallah

istedigin heryerde paylasabilirsin acizane fikrim zaten güzellikler paylasmak icindir ..

Rabbim cc. Razı ve hosnut olsun ebeden daimen
dua ve selametle

acİzane ablaminda dedİĞİ gİbİ kardeŞİm alinti Şeklİnde yazdiĞin Şeklİnde bİr sorun olacaĞini bende tahmİn etmİyorum.
Hem bİlgİler paylaŞtikÇa gÜzeldİr.
EngÜzelİne emanetsİn.dua İle İnŞallah...

zübeyde

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Çok teşekkür ederim sagolun allah cümlemizden razı olsun

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Güzel ve faydalı olan herşey paylaşılmalıdır bence bende çoğunlukla alıntı yapıyorum ...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Çok ince düşüncelisin kardeşim Allah razı olsun

Helal olsun bizlerinde o kardeşlerime faydamız oluyorsa ne mutlu bize

Sevgi_Cicegi

ResuL SewDaLisi..

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Bilgiler ve düşünceler paylaştıkca devleşir,zaten netteki siteler bir paylaşım modelidir.Önemli olan arkadaşımızın dedigi gibi emege saygı olarak(alıntı) denilirse bu hak verilmiş oluyor zaten. Veya yazarın adıyla söylenirse dahada güzel olur,ince düşüncende taktire deger dogrusu Rabbim gönlünün güzelligine güzellik katsın inşlh

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
kimileri ufak celiskilerde bulunuyor ..
bu konu uzerinde ..

ama sitemizden ne aliniyorsa sonuna kadar raziyiz ve..
Hakkimiz var ise helaldir..

bizler bu siteyi kurdukki bilgileri herkes okusun diye..
bu sekildede faydalanacaklar elbette...

zübeyde

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Allah cümlenizden razı olsun çok çok teşekkür ederim

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
bacim faydalı olunuyorsa kimse kızmaz..kızmamalıdır da...ama burda öyle bir kardeşimiz yok....her türlü konudan faydalanabilirsin......

Üst Alt