Sitedeki abi,abla ve kardeslerle tanısmak istiyorum ben İslamicportaldaki SOLACIK
H hakan_48 YD Üyesi Üyelik Tarihi 22 Eyl 2005 Mesajlar 580 Aldığı Beğeniler 5 1 Eki 2005 #1 Sitedeki abi,abla ve kardeslerle tanısmak istiyorum ben İslamicportaldaki SOLACIK
Bayram LA İLAHE İLALLAH Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 7,283 Aldığı Beğeniler 51 Konum Ankara Takım Galatasaray 1 Eki 2005 #2 Aleyküm selam hakan kardeşim.Hoş geldin İnşallah gelişin hayırlı olur. Kendimi tanıtmam gerek yok madem islamicportalı biliyorsun. orada ki hayrullah katılımlarını bekliyoruz inşallah.
Aleyküm selam hakan kardeşim.Hoş geldin İnşallah gelişin hayırlı olur. Kendimi tanıtmam gerek yok madem islamicportalı biliyorsun. orada ki hayrullah katılımlarını bekliyoruz inşallah.
H HACI BORAN YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eyl 2005 Mesajlar 2,198 Aldığı Beğeniler 6 1 Eki 2005 #3 Orjinal Yazarı hakan_48 Sitedeki abi,abla ve kardeslerle tanısmak istiyorum ben İslamicportaldaki SOLACIK Genişletmek için tıkla ... . "W.A.S kardeş hoşgeldin safalar getirdin gelişin hayırlı olur inşallah allahın rahmeti özerine olsun ....
Orjinal Yazarı hakan_48 Sitedeki abi,abla ve kardeslerle tanısmak istiyorum ben İslamicportaldaki SOLACIK Genişletmek için tıkla ... . "W.A.S kardeş hoşgeldin safalar getirdin gelişin hayırlı olur inşallah allahın rahmeti özerine olsun ....
fzehra YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 9,365 Aldığı Beğeniler 1,490 Konum İstanbul 1 Eki 2005 #4 hakan_48 karedşim aramıza hoşgeldin üyeligin hayırlı olsun güzel katılımlarınızı bekliyoruz
iLkay* YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Eyl 2005 Mesajlar 1,210 Aldığı Beğeniler 1 Konum Şehr-i İstanbul Takım Galatasaray 1 Eki 2005 #5 hoşgeldiniz arkadaşların dedi i gibi gelişiniz inş.hayırlı olur...