Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Sevgili yönetici kardeşlerim.Konu açma konusunda iyice şevkim ve hevesim kırılmış durumda.

Açtığım konularda zaten devamlı siliniyor.Tarama yapamıyorsunuz veya yapmıyorsunuz demeyin

çünkü her türlü tarama yapıyorum ve konunun daha önceden açıldığını söyler veya yazar hiç bir

şeye rastlamıyorum.Bu konuda sadece ben muzdarip veya sıkıntıda değilim belidiğim kadarıyla bir

çok kardeşimde aynı sıkıntıyı duyuyor.Lütfen bir çare bulun yoksa bundan sonra konu açmayıp

sadece açılanlara cevap vereceğim.

Allaha emanet olun.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bende siznle aynı şeyleri paylaşıyorum hafız abi benim de silindiği için eskisi gibi konu açmıyorum dikkat edildiyse ,çünkü benimde hevesim kırılmış durumda genelde yorum yapmayı tercih ediyorum ve böyle birşeyde öncü olduğunuz için teşekkür ederim ..

sifaderyasi

ESKİ DOST

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Sorunlarınızla en yakın zamanda ilgileneceğini ümid ediyorum.. Ayrıca hiç bir konuda çekinmeye de gerek yoktur. Rahatsızlık duydugunuz tüm sorunlarınızı ilgili mod. arakadaslarla paylasabilirsiniz..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Sorunlarınızla en yakın zamanda ilgileneceğini ümid ediyorum.. Ayrıca hiç bir konuda çekinmeye de gerek yoktur. Rahatsızlık duydugunuz tüm sorunlarınızı ilgili mod. arakadaslarla paylasabilirsiniz..

şifa kardeşime katılıyorum çekinecek bir durum yok
burası hepimizin mekanı ,malum yeni bir sisteme geçtik hem alışmamız biraz zaman alıcak,
hemde bu yeni sistemin eskiye göre artı ve eksileri var ,inşallah onur bu eksilerinde üztesinden gelecek ,bize sadece hem yönetime yardımcı olmak hemde biraz sabır düşüyor
selam ve muhabetlerimle..

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Konu dikkate alınmıştır en yakın zamanda çözüm bulunacaktır inşaallah .....​

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
Benimde şuana kadar açtığım konu sadece bikaç tane...+ görüyoruzki bazı sorunları yaşıyoruz hepimiz, o yüzden bende konu açmaktansa açılan konulara cevap vermeyi daha uygun buluyorum...:)

teşekkürler Hocam yüreğine sağlık.Selametle...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Örnek olarak açıtıgınız ve mükerrer konu nedeniyle kilitlenmiş bir konuyu ve konuyu bulmak için aradığınız kelimeyi yazarsanız düzenlemeye çalışalım.Örneğin bu konuyu denemek için "açtığım" kelimesini aradım ve buldum :)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Açin kardeşim açin..yeni konularla ins...........silinmez.........hepinizin emeğine sağlık............

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Kardeşlerim demekki bende bir aksilik var ozaman.İnanın bir konu açtım ve açtığım konunun formda olup olmadığını arattım onuda vermedi:D Anlaşılıyor ki beni hiç beğenmiyor kendisini çooook sevdiğim sitemiz:D
Ne diyebilirim ki.Onur ve Gölge kardeşim arıyorlar buluyorlar.Marifet demekki bende değil onlarda:p
Vesselam.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Hafız kardeşim ben şunu açıkca belirmek istiyorum konu her ne olursa olsun açılan her konuda emek vardır benim için o yüzden asla kimsenin konusunu boş yere kilitleyemem ben kilitlediğim konuları foruma girdiğim zaman başlıklarından hatırlıyorum ve arama yapıyorum aynısı çıkıyor yoksa herkesin açtığı konu arama yapıp kilitleyeyim diye bir gayretim yok olay tamamen forum temizliği ve bilgi akışı için anlayışla karşılanmak umuduyla ....;)

Üst Alt