Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hafız kardeşim ben şunu açıkca belirmek istiyorum konu her ne olursa olsun açılan her konuda emek vardır benim için o yüzden asla kimsenin konusunu boş yere kilitleyemem ben kilitlediğim konuları foruma girdiğim zaman başlıklarından hatırlıyorum ve arama yapıyorum aynısı çıkıyor yoksa herkesin açtığı konu arama yapıp kilitleyeyim diye bir gayretim yok olay tamamen forum temizliği ve bilgi akışı için anlayışla karşılanmak umuduyla ....;)

Sevgili dostum dedimya biraz önceki konuyu arama yaptırdım vermedi inan.Sitemizin eski versiyonunda bütün aramalarımda çıkıyordu.Yani daha önce hiç bir konun kilitlenmedi hatırladığım kadarıyla.Fakat yeni versiyonda bunu bir türlü sağlayamadım hata bendeyse amenna yok başka bir sorun varsa diye yazdım.
Yoksa siz konu silmişiniz kilitlemişiniz bu sizin göreviniz zaten.Hatta benim konum olursa kilitlemeden silin yaw.:p
Bu yazdıklarımdan da lütfen başka bir manada çıkarmasın kimse.Sitemi çooooook seviyorum

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Hey dostum sen bilgisayarını değiştirmeyi denesen birde at bakalım camdan aşağıya pc'ni düzelecek mi sorun :p ne bileyim internete girerken hangi programı kullanıyorsun kullandığın programı değiştirmeyi dene bakalım olacak mı ;)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Konu daha önce açılmışmı diye bi eklenti vardı..Onu kurayım en iyisi :)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Konu daha önce açılmışmı diye bi eklenti vardı..Onu kurayım en iyisi :)

Sevgili Onur kardeşim Allah razı olsun sizden.Sizin gibi kardeşlerimiz olunca hoş görünüze sığınarak böyle ileri geri konuşuyorum artık idare edin bu acizi.:D
Konuya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve duyarlılığınız için tekrar tekrar teşekkürler.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Sevgili Onur kardeşim Allah razı olsun sizden.Sizin gibi kardeşlerimiz olunca hoş görünüze sığınarak böyle ileri geri konuşuyorum artık idare edin bu acizi.:D
Konuya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve duyarlılığınız için tekrar tekrar teşekkürler.

Abim sen konuşmaya devam et.Konuşunca muhabbetli oluyorsun.:)

inşeallah onur kardeşim gerekli eklemeyi yapacaktır.;)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yeni bir konu açmayı deneyin.Konu başlıgının yanında Konu Daha Önce Açılmış mı ? diye bir buton göreceksiniz.Başlığı yazdıktan sonra o butona tıklayın (aşağıda çıkan bölümlerdeki işaretleri kaldırın)

Deneyin bakalım inş. faydası olur :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ben denedim çok güzel konuyu aradı buldu
ALLAH celle celaluhu ebeden razı olsun
onur kardeşcik...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Yani biz söyledik en yakın zamanda çözüm bulunacaktır inşaallah dedik teknONUR kardeşimiz varsa eğer problem yoktur ellerine sağlık 10ur kardeşim beni hafız kardeşimizin dilinden kurtardın :p Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ;)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Başta onur olmak üzere tüm yönetici kardeşlerimden Allah razı olsun.Böyle çok daha güzel olmuş valla:D

Sevgili Gölge kardeşim sizde hiç heveslenmeyin benden kurtulamazsınız:D

Bu dostluk bitmezzzzz

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Üst Alt