Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
canım eslemciğim,Allah hayırlı teskereler versin abine,nerde yapıyor vatani görevini? söyle belkim bizim diyardadır,yardımco oluruz.
bu duruma en çok ta annen üzülüyordur,Allah annene sabır versin,ellerinden öperiz.

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
tatlım başakçım anca yokluğu dokunmaya başladı demi amannn boşver dolabına kıyafetleri rahat rahat sereserpe astın ya sefan olsun. abisi asker olan arkadaşıda rabbim sağ salim kavuştursun.

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı sbetül
tatlım başakçım anca yokluğu dokunmaya başladı demi amannn boşver dolabına kıyafetleri rahat rahat sereserpe astın ya sefan olsun. abisi asker olan arkadaşıda rabbim sağ salim kavuştursun.

Orası öyle Betül ablacım.. :D

Allah cc tatlı ayrılıklar versin...

Hayırlısı Allah cc'den...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ayy kıyamam Eselmcim sana ben..

Anlıyorum seni tatlım, ben de evde depresyona girecem yakında..

(Bu kısmı annem duymasın)

Evet seni en iyi ben ve bizim gibi kardeşlerini yollayanlar anlar canım.

Rabbim tez zaman da hayırlı tezkereler ile dönmeyi nasip eylesin İnşeallah..

Ablaların, abilerin yerleri doldurulmuyor biliyorum.

yok kız ben depresyona girmedim ama alışık olmadığım için abimden hiç ayrılmaya zor oldu biraz benim için bide en çok üzüldüğüm abimin ayrılığına zor dayanıyorum yarın öbürgün ailemden ayrıldığımda nasıl dayanırım rabbım yardımcım olsun :(

canım eslemciğim,Allah hayırlı teskereler versin abine,nerde yapıyor vatani görevini? söyle belkim bizim diyardadır,yardımco oluruz.
bu duruma en çok ta annen üzülüyordur,Allah annene sabır versin,ellerinden öperiz.

Ablacığım Bilecik söğütde yapıyor 2.kol orduda ama orası acemi birliği çok önemli değilde usta birliğinde nere düşerse söylerim o zaman yardımcı olursunuz inş..Allah razı olsun düşüncen için ..nediyelim ablam mevlam annelere çok çok sabır versin..en çok üzülüp ağlıyan evladının arkasından onlar.. :(

Üst Alt