Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2murat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
........................................................................................

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
EGER SEN 2MURAT YENI NIKLE GELIP VAKKASSAN ???
Ozaman sendin de niye beni kandırdın yada diğer dinleyicleri ben değilim dedin,niye yalan söledin sen de ben değilim arkadaşıyım o başka şehirde diye istersen hakkımda su-i zanda bulun ki bulunamazsın,işin gücün yalan mı kardeşim,ne yapmaya çalıştığın belli değil,bizi kandırdın Yüce Rabbimi kandırabildin mi?Zaten o gvakkasinda ip adresini aldim gelirse görüşürüm onunlada,hem sen miillete diyosun ordaki burdaki konuyu taşıma diye kendin yapiyosun,netim gitti bu konu tartisilirken radyoyuda açan olmadı,Allah razı olsun sizde ilk akşamdan radyoda soruna vesile oldunuz ne diyimki daha sizlere...

Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır,ne şiddet ne bu celal Başkalarına hakaret etme gibi bir lüksün yok heleki burda...

2murat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
bu benim arkadasim kerbela onun nicini kullandim

ben giremiyom banlandimya radyo aciki kardes lütfengelirmisin rica etsem kardes

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
senin adinda yavuz bu nik sahibinin adida yavuz,var bu işte bişiyler ya hadi hayırlısı...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ya vakkas'ın tüm arkadaşları bu şekilde konuşuyor yada siz vakkas oluyorsunuz.

Bunca yazı yazıp kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi gördükten sonra yalanlarınızın ortaya çıkması pek hoş olmaz sanırım.

Ufacık bir gururunuz varsa istenmediğiniz yerde durmazsınız sanırım.

Ayrıca yüzsüzlüğün lüzumu yok, önce bir daha girmeyeceğim diyorsunuz, sonra girip mesajlarımı silin diyorsunuz. Kim olursa olsun yasal nedenler olmadığı sürece üyelerin konu ve mesajları silinmez. 2009-2010 yılı içerisinde siteden sadece 4 konu kaldım, onlarında elime ulaşan yazılı ve yasal beyanlarını gösterebilirim.

Arkanızdan konuşan filan yok, rahat olun, biz sizi unuttuk. Dediğiniz gibi kimin kimde hakkı varsa öteki tarafta belli olacak zaten. ;)

Bırakın biz kötü olalım, siz kötülerle bir arada olmayın.

Yolunuz açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt