Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

$adrazam

Nakşi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
İyi geceler kardeşlerim.Sitede Smerkant TV ararken rastladım bu forum sitesine tasarımıyla da çok ilgimi çekti ben de üye olayım dedim.Adım Fehim (İsim yabancı gelebilir ama veren kişi nakşiler iyi bilir pek onlara o evliya zat yabancı gelmez:)].Yaşım 19 Ankara'da oturuyorum.Eğitim olarak da bu sene Lys sınavına giridm ve tercihimin 18. sırasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi geldi.Burada söylemenin zararı yoktu herhalde, nakşiyim ve menzile bağlıyım..

Bu arada Semerkant Tv'yi izleyin çok güzel sahur ve iftar proğramlraı var kaçırmamanızı tavsiye ederim.Ben bu kadarım sizin aklınıza benim hakkımda gelen bir şey varsa buyursunlar söyleyeyim.

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Vealeyküm selam, hoşgeldin sofi,
Babamla adaşsın, isim ilk söylendiğinde değişik geliyor, şahidim :) Okulunda başarılar dilerim, Rabbim derslerinde zihin açıklığı versin.
Semerkand'ın takipçileriyiz :)

Dipnot:Konu yanlış yere açılmış :)

$adrazam

Nakşi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Fehim adı sürekli Fehmi ile karıştırıldığı için nerden geldiğini özellikle belirttim.Burda sofileri bulmak çok kolay umarım daimi oluruz çünkü bize dua edecek sofi kardeşlere ihtiyacımız var.

Bu arada Nur kardeşim dalgınlığıma gelmiş konu açıldığı yeri karıştırdım.:)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm Selam
Aramiza hosgelmissin kardesim üyeligin hayirli ve daimi olsun insaAllah
Hayirli paylasimlarda bulunmak duasiyla
Selam ve Dualarimla.......

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Fehim adı sürekli Fehmi ile karıştırıldığı için nerden geldiğini özellikle belirttim.Burda sofileri bulmak çok kolay umarım daimi oluruz çünkü bize dua edecek sofi kardeşlere ihtiyacımız var.

Bu arada Nur kardeşim dalgınlığıma gelmiş konu açıldığı yeri karıştırdım.:)

Olabilir kardeşim, bizlerde yapıyoruz bu tarz dalgınlıklar, yöneticiler düzeltir diye not düştüm :)
Birçok evrakta baba adında hep düzeltmeler yapılıyor bu yanlış anlaşılmadan :)
Küçük bir itiraf; bu site bağımlılık yapıyor,:) baki olman dileğiyle, hayırlı geceler

$adrazam

Nakşi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Bağımlı olalım da buraya bağımlı olalım burdan zarar gelmez mesel diğer bağımlı olmayacağımız yerlere bağımlı olmak Allah hepimizi böyel bağımlı olmaktan kurtarsın..

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Ve Aleykum Selam, Hosgeldiniz... :gul:

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
vealeykum selam aramıza hos geldınız faydalanmak ve faydalı olabılmek umıdıyle...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ve aleyküm selam kardesim
hosgeldin sefalar getirdin..:gul:
memnun olduk :anlastik:
hayirlara vesile olur insaallah(:

Üst Alt