Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
merhaba kardeşlerim .eklemiş olduğum konularımı renklendirmek istiyorum .bilgisayarımda eklemiş olduğum resimlerimi konularıma nasıl taşıyabilirim.yadımlarınızı bekliyorum dostlarım.bu arada kalfa olduğum içinde mutluyum darısı diğer rütbelere inşallah:)) Allah'a emanet olunuz.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
şuan yazdığımız yerde sarı zarfın yanında yeşil resim gibi bişi var.. orayı tıklayıp açılan pencereye resmin url'sini yani webdeki adresini yapıştırman gerekiyor.. ama önce resmi http://imageshack.us/ (bu siteye paylaşıp oradan resmine link alman gerekiyor.. ama bu sitede üyelik istiyor.. üye ol bikere ondan sonra hep burayı kullan:)., benim bildiğim en kestirme yol bu... daha kestirmesini bilen arkadaşlarda vardır elbet....

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Hayırlı olsun kalfalığın Gülistan :gul:
Durubey oraya üye olmadan da kulalnılabiliyor resim için :)
ben kullanıyorum..

www.resimkaydet.org u tavsiye ederm..Onura ait ve sitemizle bağlantılı hem :)

gözat'a tıkla pc'deki resmini seç resmi yükle yazan yere tıkla 2 sn içinde
sana linklerini verecek..

forum linki yazıyor o link kopyala buraya yapıştır bu kadar :)

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Selamün aleyküm.kardeşim benim zekama uygun bir anlatım olmuş.şincik sırada bu uygulamayı yapmak var .inşallah yapabilirim.çok teşekkür ederim. bir sorum var korkuyorum da.:utangac::utangac:.. şimdi kendi bilgisayarımda eklenmiş dosyalardan kopyalamak istediğimde aynı yöntemi mi uygulayacağım? hayırlı akşamlar.Allah'a emanet olunuz.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
selamün aleyküm kardeşim.komedi yüklü anlatımdan sonra ve öncelikle hayırlı günler çok teşekkür ederim.uygulamaları yaptım emme bu kez de konumun altında resim yok( x) işareti var sanırım açılması için site içerisinde yükselmek gerekiyor.bunada şükür bu kadarını öğrenip yaptım ya yeter.Allah sizi en güzel mükafatla mükafatlandırsın inşallah.artık korkmuyorum.:ok:Allah yar ve yardımcınız olsun.Amin.

gülbanu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Yardımlarınız için teşekkür ederim.Allah razı olsun sitede yeni olduğum için neyin ne olduğunu pek bilmiyordum.Hayırlı günler.

Üst Alt