Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MusabinUmeyr

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
selamun aleykum sitenize yeni üye oldum ama üye olduğumdan beri kendi profilimde dahil hiçbir üyenin profiline bakamıyorum denediğim zaman şu hatayı veriyor.birde kolay erişimde kimlerin çevrim içi olduğu seçeneğide görünmüyor bende

Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

ayrıca sohbete de yazdım ama yazılmıyor sanırım..site görevlilerinden sorunun düzeltilmesini rica ediyorum..fiemanillah

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Ve aleyküm selam. Öncelikle, aramıza hoşgeldiniz. Üyeliğinizin daim olması dileğiyle...

Yeni üyelerin siteyi kullanımı sınırlıdır. Bir üyenin siteden hangi şartlar altında ve nasıl faydalanacağı Forum Kuralları ile belirlenmiştir.

Forum Yönetimince belirlenen mesaj sayısına ulaştığınız zaman forumdan tam anlamıyla faydalanabileceksiniz.

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
we aleykum selam hoş gelmişsiniz aramıza.. :)

MusabinUmeyr

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ve aleyküm selam. Öncelikle, aramıza hoşgeldiniz. Üyeliğinizin daim olması dileğiyle...

Yeni üyelerin siteyi kullanımı sınırlıdır. Bir üyenin siteden hangi şartlar altında ve nasıl faydalanacağı Forum Kuralları ile belirlenmiştir.

Forum Yönetimince belirlenen mesaj sayısına ulaştığınız zaman forumdan tam anlamıyla faydalanabileceksiniz.

teşekkeür ederim
we aleykum selam hoş gelmişsiniz aramıza.. :)

hoş buldum saolun :)

MusabinUmeyr

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
site kurallarında kaç mesaja ulaşınca siteden tam anlamıyla faydalanıla bileceği yazmıyor yada ben görmedim.kaç msj sayımın olması gerekiyor?

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
site kurallarında kaç mesaja ulaşınca siteden tam anlamıyla faydalanıla bileceği yazmıyor yada ben görmedim.kaç msj sayımın olması gerekiyor?

Hosgeldiniz aramiza.
200-250 mesaj sayisi ortalama olmasi gerekiyor faydalanmaniz icin.

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
200-250 mesajınız olunca özel üye olursunuz, boyle sorunlar kalmaz inşAllah.. :gul:

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
ve aleykum selam hoş geldinz aramıza.hayırlı olsun...

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Problem çözülmüştür inşAllah. Yeni üyelerimizde profil sınırlaması mevcut. Şu anda profilleri görebilirsiniz.

Üst Alt