Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
8daecdf4b68f1eea359.jpg

Ankara 7. Kitap Fuarı, bu yıl yine Atatürk Kültür Merkezi'nde başlıyor. Semerkand Yayınları A-8 numaralı standa sizleri bekliyor

22 Mart'ta başlayacak ve 31 Mart'ta sona erecek olan Ankara 7. Kitap Fuarı'nda Semerkand Yayınları her yıl olduğu gibi yine kitapseverlerle buluşacak. Semerkand Yayınları 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Tüm Semerkand yayınlarının ve Semtia ürünlerinin stantta yer alacağını belirten Semerkand Gölbaşı Sorumlusu Adnan Geyik, fuara özel indirimlerin de olacağını söyledi.

Ayrıca kitapseverler için çeşitli hediyeler hazırladıklarının müjdesini de veren Adnan Geyik, geçen yıl büyüklerin olduğu kadar küçüklerin de ilgisini gördüklerini, bunun içinde Edu markası eğitici oyuncak grubundan oluşan ürünlerin fuara dahil edildiğini dile getirdi. Fuarda ücretsiz dergilerin hediye edileceğini ifade eden Geyik, Semerkand standına tüm Ankaralıları beklediklerini belirtti.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
:aro: kurban bilgi icin.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
EyvAllah kardesim bilgilendirme icin tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Ankara'lılara duyrulur :ok:

Muaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Merhaba. Bir konu ararken bu foruma geldim ve bir şey dikkatimi çekti kızmasanız cevaplarmısınız. menzil.net vardı semerkand a direk bağlıydı. Sizde öyle bir sitemisiniz yoksa semerkand haberlerimi yayımlıyorsunuz.

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
Merhaba. Bir konu ararken bu foruma geldim ve bir şey dikkatimi çekti kızmasanız cevaplarmısınız. menzil.net vardı semerkand a direk bağlıydı. Sizde öyle bir sitemisiniz yoksa semerkand haberlerimi yayımlıyorsunuz.

Forumun bildiğim kadarı ile Menzil ile organik bir bağı yok. Ben biraz Semerkand'dan haber yayınlamayı abartıyorum sanırım tek olan bu :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Estagfirullah Zekai ,bizler memnunuz :anlastik:

Kaldıki forumumuzda sofi arkadaşlarımız çok..

Hoşgeldiniz Muaz kardeşim zamanınız bereketli geçer inşallah aramızda :gul:

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray

Ilk önce hosgeldiniz aramiza.
elimizden geldi kadar ben zekai, semerkand abi, ve lores kardesim
Semerkand haberlirini Dergiden serhaberden paylasiyoruz burda.
Neden?​

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Forumun bildiğim kadarı ile Menzil ile organik bir bağı yok. Ben biraz Semerkand'dan haber yayınlamayı abartıyorum sanırım tek olan bu :)

estagfirullah kurban böyle devam insAllah.
Allah razi olsun.​

Üst Alt