Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Geceler… Gri tonlu, gizemli…
Ne zaman kararır geceler?..
Bir koyu kara gece düşer ölü evine…

Terkedilmiş insanların, yatağa mahkum olmuş bir hastanın gecesi daha koyu karadır. Bu kara gecelerde, bir ışık huzmesi olur, zümrüt gözlerindeki deruni efsun…Dağılır koyu kara sis, kaybolur; Sultanım, sen bende olduğun, ben de durgun saatlerde... Nedense, ben sende olamıyordum, kalabalıklar içinde.

Yaşıyoruz Sultanım seninle, baharın muştusunu şimdi! Biliyorum ayrılık değil, ateş bu, hicran içinde. Perdeler bedel ister... Sana ulaşmak için kalkar mı şu hain perdeler?.. Zonklayan atar damarım değil, kalbimi avuçlarında tutuşun, şefkatle sıkışın olsa gerek... Okşayışın Sultanım, parmakların kalbimin üzerinde ve genzimi yakan râyihan...

Say say bitmiyor sonsuzluğu, hançeremde yalnız bir hece; sen... Sende sonsuz kelimeler, sende bitmez Sultanım... Acılarımı dinliyorum, sonra yanıyorum çekip gidene... Arka bahçede, bir sokak ötede, şimdi mahzun ve ağlamaklı, muhteşem bir mazinin özlemiyle derin be derin ızdırabım…

Giderken götürdü bereketi, çorbamızın tadı yok, Tuzu kalmadı azığımızın. Şimdi rüzgârla birlikte geceler bir melodi fısıldar... Deruni bir hasret, sükut bile hançer gibi... Bir ben, yalnız, bir sen...

Perçeminde gecenin, yatağa mahkum olduğum şu demlerde, seni bekliyorum kaç gece... Bilmem teşrif eder misin, şu hastanın mahzun gönlüne, gelir misin Sultanım?İşaret parmağımda karar kılıyorum, Rahman’ın adını, Kainat’la birlikte... Çiseler rahmet tane tane, feyiz ve muhabbet...

Saklarım sinemde gözlerini, gözlerin koynumda. Ey zümrüt gözlü gözlüm, Doğru sözlüm, Sultanım! Yudumlasın sular gibi kalbini, kurumuş dudağı kalbimin.
Dağılır koyu kara sis, sen bende olduğun, ben de durgun saatlerde…

Zekeriya MARAL
Gülistan Dergisi

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim.Allahın rahmeti Peygamberin şefaati üzerinize olsun.Güzel bir paylaşımdı.

Selam dua ve muhabbetle kalın.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI :

Saklarım sinemde gözlerini, gözlerin koynumda. Ey zümrüt gözlü gözlüm, Doğru sözlüm, Sultanım! Yudumlasın sular gibi kalbini, kurumuş dudağı kalbimin.
ok.gif

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Şimdi rüzgârla birlikte geceler bir melodi fısıldar... Deruni bir hasret, sükut bile hançer gibi...

Bir ben, yalnız, bir sen...

Canım.. yüreğin sağlık..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Yorumlar icin cok tesekkürler okuyan gözlerinize saglik
Allah(c.c)razi olsun kardeslerim
Selam ve Dua ile.......

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Perdeler bedel ister... Sana ulaşmak için kalkar mı şu hain perdeler?.. Zonklayan atar damarım değil, kalbimi avuçlarında tutuşun, şefkatle sıkışın olsa gerek... Okşayışın Sultanım, parmakların kalbimin üzerinde ve genzimi yakan râyihan...

yüreğine sağlık..RABBIM azze ve celle razı olup,her iki cihandada muvaffak eylesin.

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
bu güzel paylaşım için sağolasın

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Emeğinize sağlık güzel bir paylaşımdı.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Yüreğine sağlık kardeşim güzel paylaşımdı...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Yüreğine sağlık canım Rabbim azze ve celle razı olsun.
Slm ve dua ile...

Üst Alt