Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Ey en sevgili,

Yüreğime gel ey Muhammed(s.a.v.)!Misafirlerin en azizi, en mukaddesi ve en güzeli.Öyle bir gelişle gel ki sana olan özlemimi, sana olan ihtiyacımı ve sana olan sevgimi gül gönlüne sunayım.Gel ve gülle doldur kalbimi, gel ve sevginle kandır,gel ve aşkınla yandır yüreğimi.

Sensiz o kadar yalnız o kadar bir biçareyiz ki efendim.Kalbim yetim , ruhum yetim, dünya yetim efendim.Bazen seni düşünüyorum yaşadığım, gezip dolaştığım yerlerde.Karşıma çıkıp bana gülümsediğini görüyorum .

Ama bir hayal olduğunu anlayınca hıçkırıklar saplanıyor boğazıma, gözümden dökülen yaşlar bir nehir olup akıyor senli topraklara.

Biz senin diyarında senli günleri göremedik efendim.Hep mahzun hep yarım kaldık.Ne zaman adın geçse bir yerde ahlara bulandık.Keşkeler kapladı dört bir yanımızı.Keşke onun sevdiği ashabından olabilseydik.

Ama biz kim ashabından biri olmak kim efendim!Daha seni hakkıyla anlayan ve sana hakkıyla sevgi gösteren kullar olamadık ki.

Ebu Hureyre(ra) sıcak bir günün öyle vaktinde evinden çıkıp mescide gelmişti. Sende oradaydın YA RASULLALLAH(sav) Açlıktan evinde duramayıp mescidine sana koşmuşlardı. Sen de aç idin. Günlerdir bir şey yememiş açlıktan zayıf düşmüştünüz.

Hendek günü karnına iki taş bağlayan da sendin YA RASULLALLAH(sav). Bir deri parçasını temizleyip kızarttıktan sonra açlığını dindiren Sad bin Ebi Vakkas (ra) değilmiydi EFENDİM.Bir hurma tanesini annesine saklayan Ebu Hureyre değil miydi?Bir avuç arpa ekmeğiyle yetinen HABİBULLAH sendin efendim. Ya ben midemin doluluğunun sarhoşluğuyla seni unutan ben değil miyim.

Abdullah bin Revaha (ra) gibi elimdeki kemik parçasını fırlatıp ''ben hala bu dünyada yaşıyor muyum?''diyebilirmiyim?Senin ölümünle Hz.Bilal(ra) susmuştu.Bir daha ezan okumayacaktı.Kızgın çölde kayaların altında inlerken EHAD,EHAD diyerek senin nurunu görmüyor muydu YA RASULLALLAH(sav)

Ya nebi hicranla yanıyor gönlüm.Sensizliği kaldıramıyorum. Sen olsan elem mi kalır keder lügatlardan silinir sen olsan adalet, sen olsan edep , sen olsan kulluk anlaşılır.

Ya Rabbim! rüyada bile olsa O'nu görmeyi ve senin sevdiğin kullar arasında olmayı hepimize nasip et.

O'nun hatrına bütün günahlarımızı ve hatalarımızı bağışla. Affet bizi Allah(c.c.)'ım .Affet bizi efendim....

SEN GÖNÜLLER SULTANI EN SEVGİLİ....

324crce9hb1.gif

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Hendek günü karnına iki taş bağlayan da sendin YA RASULLAllah(sav). Bir deri parçasını temizleyip kızarttıktan sonra açlığını dindiren Sad bin Ebi Vakkas (ra) değilmiydi EFENDİM.Bir hurma tanesini annesine saklayan Ebu Hureyre değil miydi?Bir avuç arpa ekmeğiyle yetinen HABİBULLAH sendin efendim. Ya ben midemin doluluğunun sarhoşluğuyla seni unutan ben değil miyim.

ellerine sağlık....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ya nebi hicranla yanıyor gönlüm.Sensizliği kaldıramıyorum. Sen olsan elem mi kalır keder lügatlardan silinir sen olsan adalet, sen olsan edep , sen olsan kulluk anlaşılır.

Ya Rabbim! rüyada bile olsa O'nu görmeyi ve senin sevdiğin kullar arasında olmayı hepimize nasip et.

O'nun hatrına bütün günahlarımızı ve hatalarımızı bağışla. Affet bizi Allah(c.c.)'ım .Affet bizi efendim

yine çok güzel bir yazı..

RABBIM bizleri onun şefaatlerine ulaşan muminlerden eylesin.yüreğine sağlık...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin

O'nun hatrına bütün günahlarımızı ve hatalarımızı bağışla. Affet bizi Allah(c.c.)'ım .Affet bizi efendim

yine çok güzel bir yazı..

RABBIM bizleri onun şefaatlerine ulaşan muminlerden eylesin.yüreğine sağlık...

Amin..inşaAllah..Rabbim sizlerdende ebeden razı olsun..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Gel Ey Sevgili...

Ya Resûlallah özledik seni&
Seni çok özledik Ya Resûlallah.
Şu kötülüklerle bezenmiş kirletilmiş dünyaya,
Sırtımı dönüp, gözlerimi kapatıp, seni arıyorum
kaybolan yerlerde&
Seni her geçen gün daha çok kaybeden bu ümmetin,
O hâle geldi ki, kâfiri dost bilip İslâm'ı önlerine serdi.
Maksadım şikâyet değil; hüznündeyim Sevgili,
Yokluğunun hüznünde&

Ayaklandı kâfirler&
Gel ey Sultanım&
Sen varken dil uzatamazlardı ne Rabbimize ne de
dinimiz İslâm'a.
Şimdi kudurdular, beter oldular.
Rabbimizi inkâr ediyorlar.
Hâlâ İslâm'a çamur atıyorlar.
Ve biliyor musun ey Allah'ın Rasulü, elbette görüyorsundur:
Şimdi de sana hakaret ediyorlar&
Bunların sonu ne olacak?
Cehenneme sığar mı bunlar?
Yeter mi cehennem ateşi onlara?
Yetmez ya Resûlallah!
Ben onları Rabbime havale ediyorum.
Tıpkı Senin gibi&
Taif'te taşlandığın gün gibi&

Kâbe'de namaz kılarken mübarek başına saçılan pislikleri,
o gün biricik kızın temizlemişti.
Şimdi yok Fatımalar ya Resûlallah&
Sana yapılan çirkinlikleri temizleyecek:
Fatımalar yok&
Hamzalar yok&
Ebû Bekirler yok&
Sessiz kaldı ümmetin.
Sesini duyuramadı&
Ve sana sahip çıkamadı ya Resûlallah.

Ey Sevgili, önceden kız çocuklarını gömerlerdi ya
diri diri toprağa&
Onlar masumdu ve ben onları hatırladıkça ağlıyorum.
Yine gömüyorlar kız çocuklarını diri diri toprağa&
Ve şimdi anneler, masum olarak değil; günahkâr olarak
gömüyorlar çocuklarını toprağa.
Anneler Seni anlatmıyorlar çocuklarına.
Rabbimizi anlatmıyorlar.
İslâm'ı anlatmıyorlar&
Kur'an okumayı öğretmiyor çocuklarına anneler&
İçim sızlıyor ya Resûlallah.

Güler TİRYAKİ

Üst Alt