Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Ölünün arkasından konuşmak gibi yazmakta belki do ru de ildir. Ancak konuşturuyorlar, yazdırıyorlar işte...

Kimi basın kuruluşları aşırı içkiden, kimi aşırı uyuşturucudan, kimi ise kalp krizinden öldü ünü yazdılar... Televizyonlar ilk haber verdiler. Üstelik 30 dakika boyunca. Sanki memleketin başka sorunu yokmuş gibi. Utandım! Sıkıldım! ..Ve üzüldüm! Bunlar yetmezmiş gibi adamın cenazesini de Türk Bayra ına sardılar. Sanki bir vatan büyü ü gibi.. Sen kim, Bayrak kim? Ölünün arkasından konuşmak gibi yazmakta belki do ru de ildir. Ancak konuşturuyorlar, yazdırıyorlar işte... Televizyonların en adi programlarından biri olan, izleyeni belli Gelinim Olur musun adındaki programdan çıktı bu adam. Annesini de bütün Türkiye bir şekilde tanıdı. Yani her şey ortadayken, yazık de il mi o Bayra a! Bayrak o kadar basit işlerde kullanılır mı? Bayrak kanunu var bir kere. Öyle önüne gelen o Bayrakla sarılamaz! Filistinde, Irakta her gün yaşamını yitiren yüzlerce insanın haberi bir dakika süre ile sınırlı tutulup veriliyor. Şehit cenazelerinin haberi ço u kere bir dakikayı bile bulmuyor. Hal böyle iken, insan dayanamıyor, konuşuyor, yazıyor... Yazıklar olsun o televizyon kurumlarına, yazıklar olsun onu günlerdir manşetlerden veren gazetelere... Yazıklar olsun! İnsan başka bir şey diyemiyor!

alıntı

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Annesinin bir konuşmasına şahit oldum

anahaber bülteninde... Ben üzülmüyorum.. Gururluyum...

başım dik alnım açık... Ben bir asker kızıyım vatanım ugruna

bunca şehit verilmişken bir şehit de ben vermişim bu vatana çok mu?

Biran duraksadım acaba Ata alkol komasından ve almış oldugu yüksek doz uyuşturucudan mı öldü

yoksa kahramanlar gibi çarpışarak mı can verdi..

Utandım Utandım Utandım..

Birde asker kızıyım diyor Asker kızısın ama o asker sana şehadetin, vatan ugruna ölmenin yigitçe gömülmenin erkekçe veda etmenin ne demek oldugunu ögretememiş,

Yazık sana Semra kadın.. yazık...

O kullandıgın şehadet kelimeside o bayrakta seni olman gereken yere gönderecektir...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Aynen Kırıkmızrap abi....

Ya Medyanın ne zaman hayırlı bir iş yaptıgını gödünüz,tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz.

Bu ülkede yahudiler kuvvetli,başka yoruma gerek duymuyorum.......

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
yaw onlara kalirsan bütün TV ye cikmis hayatlari berbat olan ölmüs kisiler hep bir sehittir

sanirim kendileri sehit kelimesinin anlamini yada büyüklügünü bilmiyor eeee nerden bilsinler gercek sehitin ne oldugunu bilmedikten sonra

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
arkadaşlar çok sert söylemlerde bulunmuşsunuz,lütfen daha ılımlı olmaya davet ediyorum sizleri.
Çünkü ortada her ne olursa olsun söz konusu olan bir annedir.
Yüregi yaralıdır ve onun üstüne gitmemek gerekir.
Zaten dinimizin geregi olarakta sert olmak hoş karşılanmaz.
İslam hoşgörü dinidir.
Hesap mahşerde ve Allah(c.c) kimin ne olup ,kimin ne olmadı ını tek ve en iyi bilendir.

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
semra hanım annelikten ziyade medya maymunudur ...

oglunun ölümü bile onun aklına başına getirmediya onu anca teneşir paklar gibime geliyor Allah yinede islah etsin

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı silaucan
arkadaşlar çok sert söylemlerde bulunmuşsunuz,lütfen daha ılımlı olmaya davet ediyorum sizleri.
Çünkü ortada her ne olursa olsun söz konusu olan bir annedir.
Yüregi yaralıdır ve onun üstüne gitmemek gerekir.
Zaten dinimizin geregi olarakta sert olmak hoş karşılanmaz.
İslam hoşgörü dinidir.
Hesap mahşerde ve Allah(c.c) kimin ne olup ,kimin ne olmadı ını tek ve en iyi bilendir.
ben de silaucan kardeşim gibi yüregi yaralı bir annenin psikolojisiyle söylenmiş sözler oldugunu düşünüyorum en azından böyle umuyorum zaten şehit anneleri gereken cevabı verdiler

H

hayrunisa

Guest
bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır

toprak eger ugrunsa ölen varsa vatandır.

yazıkk şehitlik mertebesini ne hale getirmişler.

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bende çok üzüldüm şehitligi nasıl olurda bukadar basite indirgerler
yazıklar olsun buna göz yumanlara öyle bir zamanda yaşıyoruzki Allah c.c. sonumuzu hayırlara erdirsin ....

Üst Alt